Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Fajok különböző szintekre (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3275)

Penya 12-01-2008 18:47

Quote:

Originally Posted by csabi (Post 198442)
egyre inkább a hadiság dominál

Ez sose vált másként, legalábbis mióta én játszok. Az elfet nem ajánlom 3 alatt, mert könnyen tekercselik. Feljebb már fogynak a tolvajok.

Dus 12-01-2008 19:12

Quote:

Originally Posted by Penya (Post 198455)
Ez sose vált másként, legalábbis mióta én játszok. Az elfet nem ajánlom 3 alatt, mert könnyen tekercselik. Feljebb már fogynak a tolvajok.

És elfből Te mit csinálnál 4-ből 3-ba lépésnél?? Vagy más valaki mit csinálna?? :)

Tsobi 12-01-2008 19:24

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 198460)
És elfből Te mit csinálnál 4-ből 3-ba lépésnél?? Vagy más valaki mit csinálna?? :)

Törpét vagy törpét :)

Remedy 12-01-2008 19:29

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 198460)

Szerintem felreertetted, amit irt, mert akkor azt kerdezted volna: Mibol csinalnal elfet 4-bol 3-ba lepeskor? :)

(Amugy mindket kerdes ertelmetlen, barmibol lehet barmit csinalni, csak penz kell hozza...) :)

Princ 12-01-2008 19:43

Quote:

Originally Posted by ricsike1995 (Post 198406)
Hali még 5-ös csopiban játszom de hamarosan szeretnék szintet lépni. ki mien fajokat javasol a felsöbb szintekre?(4.3.2.1.szintekre gondolok)

Nálam ez a sorrend kristályosodott ki, tolvaj esetére:
ember => feles => gnóm

Hadisra meg ez:
gnóm, óriás => törp, ork

De nem törvényszerűen. A legjobb ha nem szükséges változtatni.

Termelőkről, mágusokról és az 1A-ról nem beszéltem.

Dus 12-02-2008 13:33

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 198464)
Szerintem felreertetted, amit irt, mert akkor azt kerdezted volna: Mibol csinalnal elfet 4-bol 3-ba lepeskor? :)

(Amugy mindket kerdes ertelmetlen, barmibol lehet barmit csinalni, csak penz kell hozza...) :)

Lehet, azért volt, mert én azt, hogy 3 alatt az 1., 2. szintekre értettem, ami ugye egyébként feljebb van :)

De szerintetek akkor elffel nem könnyű 2., 3. szinteken végigmenni??
Ha nem, törpén kívül mit tudnátok ajánlani lépés utánra, ha kevés a pénz?? :)

Tsobi 12-02-2008 13:47

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 198552)
Lehet, azért volt, mert én azt, hogy 3 alatt az 1., 2. szintekre értettem, ami ugye egyébként feljebb van :)

Törpét :D :rolleyes:

vityu 12-02-2008 13:48

Quote:

Hát....nehéz kérdés...Ha a B piaci árait nézem, akkor szerintem maradjunk annál, hogy törpe. Én nem ajánlanék B-re mást, ha nincs pénzed!
3-ban viszont nem tudom/ismerem a piaci árakat, e van egy sejtésem, hogy ott sem alacsony, mivel L-ben is többszöröse az 5ös csoportokénak. Szerintem marad még L-ben, és fosztogass!

Remedy 12-02-2008 15:56

Quote:

Penya (szerintem) azt irta, hogy 4,5. szinten szerinte nem jo az elf, mert konnyen kitekizik. (gondolom a felesek). Szerintem tokeletesen vegig lehet menni elffel 2-3. szinten penz nelkul, lopod a fent emlitett mf torpeket pl, es azok mit sem tudnak csinalni. :D

Szoval, elf, orias, vagy torpe. A torpehez viszont idegrendszer, es jo felepites kell, es sok ido. De valoban, nem csak hogy vegig tudsz menni, meg keresni is jol tudsz vele. Monronak van egy jo irasa a torperol a kezikonyvben.

Masik megoldas, hogy keresel egy jo szovit, akinek van penze. :)

All times are GMT +1. The time now is 08:28.