![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
Azt sem ertem miert lenne felesleges. Vagy a gnomot miert jobb... Mindegyik faj erosebb tanya nelkul, ha van ra penz... :) (najo, kiveve az elohalott, mert abban alapbol nincs) :) |
Quote:
|
Quote:
ugye akkor 207 heki, tudós hadi-vari 38 ház: 95%-os foglalkoztatottság 75 barakk: 1.1k íjász + 3.1k elit, vagy lovas, attól függően, milyen a szövi, de kevés belépéssel inkább elit 19 torony 1 kocsma 5 bank (az 1 kocsma miatt, hogy ne nyúlják le a pénzed ;)) 30 tanya (éppen túltermelés) 2 raktár (lehet egy is, és akkor a másik az megy toronynak, kicsit több íjásszal, amennyi teleteszi, és annyival kevesebb elittel) 37 templom : 5180 vari kényelmes, és szövibe ideális szerintem |
szerintem 207 hekire:
37 ház - 18% 83 barakk -40% 26 tanya -13% 5 raktár - 2% 17 őrtorony - 8% 6 kocsma- 3% 33 templom - 16 % Barakk férőhely: 4648 Templom férőhely: 4620 Kocsma férőhely: 336 Őrtorony férőhely: 952 Barakk mínus Torony: 3696 tetszőlegesen íjakkal és/vagy lovasokkal és/vagy elitekkel tudom,h sokan nem értenek egyet a 3% kocsmával egy óriásnak,de szerintem kell minden szinten,h ne nézhessenek be mindannyian csak úgy hozzád.mert milyen az,amikor szöviháború van és az ellennek 56 helyett 112 vagy 168 tolija van,ami ugye pacikban nem ang ykülönbség,viszont vígan lakomázhat a tekijeidből.....bár ez csak fentebbi szinteken szükséges szerintem,bár alsóbb szinten a gyenge törpék átlopására is jó |
All times are GMT +1. The time now is 02:55. |