![]() |
Én mások nagy örömére piacon borítok az orimban lévő pénzekből, megveszem a hadsereghez tartozó támadó, vagy védő esetleg mind2 jellegű katonákat, általában 34-35ezerből felviszem 45ig, és eladom mondjuk 42be' :)
|
Hmm...
A Direktor nem csak kritikus, hanem még jól is mondja:) A trükk, hogy tudd, mikor mibe érdemes fektetni... Nekem is meg kéne már tanulni:D |
Tőzsde
Én így szoktam tőzsdézni: szétlopok egy törpét vagy hullát azt eladom a nyersit a piacon. Ez főleg a felsőbb szinteken működik. Ebből élek :D
|
Quote:
hát.. mit mondjak.. akkor tanuld meg! :P |
Quote:
Igyekszem, csak rettentő drága a tandíj:) |
Quote:
De ha megtanulod a sokszorosát keresed majd:) |
Quote:
Ha visszakaphatnám amit eddig elbuktam, nem érdekelne mennyit kereshetnék, ha jól csinálnám:):) |
Quote:
Az 5-ös szinten pl igazán emberrel érimeg kereskedni. Aligvan 30k alatt inkább 40k felett. Nemkell mindjárt 100 millákkal kezdeni, lehet 5-öt is csak befektetni. És nem kell aggódni mivan ha nemveszik meg? a HT kirakja, csak figyelni kell a barakkokra. Feljebb belehet szálni már más piacokba is. Itt ha jól csinálod lentebb már nem gond a 100 millás kezdő befektetés. De igazán jól üzletelni szövi szinten lehet, csak megkell beszélni mire álltok rá, nehogy szétforgácsolódjon a kezetekben lévő kp ereje. Egy 4-es szövinek van 20 kilépési lehetősége. Mondjuk a siker érdekében mindenki beáldoz 3-at, akkor 2 körönként tudja vki a piacot ellenőrizni. Tegyük fel kinézitek magatoknak a gabonát pl 150 ért van. Egyiktek elkezdi felvenni a cuccot amig az előirányzott összeg tart, vagy ha eléri az előre megbeszélt irány árat, ami legyen most 200 arany. Mondjuk megvett 300k-t, ez jóesetben kijön 50 millából, kiteszi 200-ért az 60 milla. Kétóra mulva belép a köv és felvásárolja a 200 alatt lévő részt, és szintén kiteszi, és igy tovább. Ha szemfülesek vagytok akkor 1-2 nap alatt a kezetekben lehet a gabona piac. És ilyenkor lehet lassan 10-20-30 aranyával feljebb tornázni az árakat. Ekorra megtudjátok milyen érzés az ha a csopi 75-80% a kezetekből eszik. Vigyázni kell a hirtelen emeléssel mert olyankor sokan elviselhetetlennek érzik az árakat és leszabiznak. Ezt kb egy hétig lehet csinálni utánna már mki gabonát termel és árul. Evvel a módszerrel duplázni háromszorozni lehet a befektetett tőkét. Egyedül persze nehezebb, olyankor vannak az ember mellett akik csipegeteik a maradékot, de másnak is megkell élni, és jobb ha az 50% hozzád folyik be és a maradék 50%-on osztoznak még 10-en 20-an. Tessék egy módszer, lehet tesztelni:) |
Köcce a tippet Békés, de ha nállam reklamálnak a magas árak miatt, akkor hozzádküldöm őket :D
|
Quote:
Jöhetnek gabonáért, én is drágán adom:) |
All times are GMT +1. The time now is 12:15. |