![]() |
Lehet, hogy kevés volt az az 1953 ember, az érdekes az, hogy hajszálra pontosan csak a templom állt le, a felette lévő kocsmából 1% sem. :O
Előte lévő kv-ban sem volt emberhiány, minden működött 100%-osan. Mindegy. Ultra biztonságos leszek, felnyomom a templomokat intézőben a legfelső helyre, és kíváncsian várakozom. :D |
Quote:
|
Quote:
De eleg, ha cirka 12 nem mukodott, es intezoben alul volt a templom. Tipp: nem epitettel veletlen, es amikor bejottek az epuletek, a templomokra nem maradt foglalkoztatottsag? Mondjuk hazhianyos voltal, hazat is epitettel, de az ugye nem lesz kv kozben tele, elmennek a varik, de utana mar csak azt latod, hogy meg tul sok is az embered, mert a varik lefokozodtak... |
nem emlékszem ilyesmire, de a számok nagyon pontosak :)
a templom nem volt legalul, de mindegy. felette voltak a komcsák. 1 toli nem ment el, tehát pontosan annyi népességhiányt produkáltam (ezek szerint) ami csak a templomokat lőtte el. :D Akármit is csináltam, azt jól kiszámoltam. :D:D:D |
Szerintem aludjál többet Gee és álmodj varikról:D
Elmentek, mert nem foglalkoztál velük eleget:) |
Quote:
|
Nem volt nagy érvágás, televettem a templomokat.
Furcsa volt, ennyi. Mindenesetre nem emlékszem, hogy építettem volna. Főleg, hogy ennyit. De ha igen, akkor kihagy az agyam. :D |
All times are GMT +1. The time now is 06:50. |