![]() |
Ati, amit leírtál, az teljesen érthető. Elfedeztem a kedvezményesem 0-ra. Ezután ütöttek le 2x kb 700hektárral. Most ugye volt egy klántámadásom, majd 500hektár, és egy ütésem, ami 300feletti. Ez pedig több, mint amit leütöttek. De ha más nem lehet, akkor mégiscsak az van, hogy volt még egy bekapott támadásom, bár nekem nem rémlik, csak ez a 2.
No mindegy, akkor a hiba az én készülékemben van... |
Quote:
|
Quote:
|
Arra gondoltam hogy ha 600 a maximum föld de én felütöm magam pl 800-ra és így lépek fel úgy, hogy kövi szinten 600 hektárom lesz védelem alatt akkor a 200 hektár minusz miatt kapok -50 kedvezményes felfedezést?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Sziasztok!
Van pár dolog ami nekem nem tiszta a kedvezményes felfedezéssel kapcsolatban. 1. Mikor kell max. heki és az előző szint max. hekije között lennem ahhoz, hogy kapjak? Pl. 5. szintem van egy orim 596 hekin, és ütök egy földet mi történik? Kapok 1 heki kedvezményest, megkapom a foglalással arányosat vagy nem kapok semmit? 2. Ha max heki fölött vagyok (vagy az elősző szint maxa alatt) és leütnek csökken-e a kedvezménys felfedezési lehetőségem? 3. Mi történik vele ha lefordulok? |
A kedvezményes fedezhető föld számolása nem kezdődik újra szintlépés után? vagy 5. szinttől fordulásig egybe van számolva?
|
All times are GMT +1. The time now is 13:53. |