Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Kedvezményes felfedezés (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3209)

vityu 10-05-2008 22:06

Ati, amit leírtál, az teljesen érthető. Elfedeztem a kedvezményesem 0-ra. Ezután ütöttek le 2x kb 700hektárral. Most ugye volt egy klántámadásom, majd 500hektár, és egy ütésem, ami 300feletti. Ez pedig több, mint amit leütöttek. De ha más nem lehet, akkor mégiscsak az van, hogy volt még egy bekapott támadásom, bár nekem nem rémlik, csak ez a 2.
No mindegy, akkor a hiba az én készülékemben van...

Tsobi 10-05-2008 22:08

Quote:

Originally Posted by none (Post 192863)
ha másra gondolsz, akkor nem igazán értem mire..:)

Feltételezem a kis billentyűre,ami szintlépésnél lehetővé teszi,hogy az építés alatt lévő területek elvesszenek.

Remedy 10-05-2008 22:09

Quote:

Originally Posted by none (Post 192863)
azt hittem a kedvezményes fedezés minden szintlépéssel nullázódik..
lead x hektárt? azaz jksz-re gondolsz? vagy arra, hogy bontja a feles épületeket? (egyébként is, ha minimum föld alá esik nem léphet fel..)
ha másra gondolsz, akkor nem igazán értem mire..:)

Olvasgasd a sugot, ha ennyire ertetlen vagy. Arra gondol, hogy elkezd epiteni x epuletet, es beikszeli hogy az epules alatt levo dolgok vesszenek el, igy akar 200 hekis orija lesz 4-ben. Nem probaltam, de szerintem ilyenkor nem veszik el kedvezmenyes fedezes. Szintlepeskor meg tuti nem 0-zodik. :)

KPeti999 10-05-2008 22:11

Arra gondoltam hogy ha 600 a maximum föld de én felütöm magam pl 800-ra és így lépek fel úgy, hogy kövi szinten 600 hektárom lesz védelem alatt akkor a 200 hektár minusz miatt kapok -50 kedvezményes felfedezést?

Tsobi 10-05-2008 22:12

Quote:

Originally Posted by KPeti999 (Post 192874)
Arra gondoltam hogy ha 600 a maximum föld de én felütöm magam pl 800-ra és így lépek fel úgy, hogy kövi szinten 600 hektárom lesz védelem alatt akkor a 200 hektár minusz miatt kapok -50 kedvezményes felfedezést?

A maximum hektár feletti ütések nem számítanak bele a kedvezményes felfedezés számlálásába.

KPeti999 10-05-2008 22:13

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 192873)
Olvasgasd a sugot, ha ennyire ertetlen vagy. Arra gondol, hogy elkezd epiteni x epuletet, es beikszeli hogy az epules alatt levo dolgok vesszenek el, igy akar 200 hekis orija lesz 4-ben. Nem probaltam, de szerintem ilyenkor nem veszik el kedvezmenyes fedezes. Szintlepeskor meg tuti nem 0-zodik. :)

... már azt hittem én vagyok a hülye, hogy valamit nem olvastam el:o

Kutyuleee 10-06-2008 00:06

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 192869)
Ati, amit leírtál, az teljesen érthető. Elfedeztem a kedvezményesem 0-ra. Ezután ütöttek le 2x kb 700hektárral. Most ugye volt egy klántámadásom, majd 500hektár, és egy ütésem, ami 300feletti. Ez pedig több, mint amit leütöttek. De ha más nem lehet, akkor mégiscsak az van, hogy volt még egy bekapott támadásom, bár nekem nem rémlik, csak ez a 2.

Vityu erre marha hamar rájöhetsz:) a minimum hektárod elosztod 0,85-el, és ha az nagyobb mint a mostani hektárod akkor vmit elfelejtettél:)

Valezius 10-06-2008 02:02

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 192875)
A maximum hektár feletti ütések nem számítanak bele a kedvezményes felfedezés számlálásába.

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 192869)

Lehet túllépted a max hekit :D

komisz86 10-06-2008 13:34

Sziasztok!

Van pár dolog ami nekem nem tiszta a kedvezményes felfedezéssel kapcsolatban.

1. Mikor kell max. heki és az előző szint max. hekije között lennem ahhoz, hogy kapjak?
Pl. 5. szintem van egy orim 596 hekin, és ütök egy földet mi történik? Kapok 1 heki kedvezményest, megkapom a foglalással arányosat vagy nem kapok semmit?

2. Ha max heki fölött vagyok (vagy az elősző szint maxa alatt) és leütnek csökken-e a kedvezménys felfedezési lehetőségem?

3. Mi történik vele ha lefordulok?

none 10-10-2008 08:37

A kedvezményes fedezhető föld számolása nem kezdődik újra szintlépés után? vagy 5. szinttől fordulásig egybe van számolva?

All times are GMT +1. The time now is 13:53.