Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Aréna - Felfedezés nélkül (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3206)

Elfi 10-31-2008 10:12

Quote:

Originally Posted by oh-ogo (Post 195015)
az csak 5 nap volt nem? :) és már az sincs.. :) de jó 5let.. :)

:D

Azt nem tudtam, hogy már nincs, mert ott nem játszom, de azt tudtam, hogy 5 nap volt, azért írtam úgy, (de akkor félre érthető volt) hogy hasonló az eljárás, csak hosszabb időt enged, mert azért 2 hónap alatt simán eltelhet 5 nap, hogy nem vagy gépközelben, egyik Arénát sem fejeztem volna be, ha 5 nap a korlát. .:D

Elfi 10-31-2008 10:15

Quote:

Originally Posted by oh-ogo (Post 195015)
mi lenne, ha mind a 2 lenne? mármint az 5(10) nap után kiesik és 10k pont felett 0hekis ütés van. tényleg csak a "tiszta(?)" harc maradna..

Szerintem jó ötlet, hogy mindkettő, vagy ezekhez hasonló több dolog együttesen javítsa az Aréna játékélményét. .

Elfi 11-04-2008 18:23

Az lenne a kérdésem, tudja-e valaki, hogy mi a különbség az Aréna és a Hétvégi játékok esetében az aktív országok egymástól való távolságának számításánál?

Mert amíg at Arénában, úgymond lépcsőzetesen fel és le egyenes arányban nő, illetve csökken a távolság, addig a Hétvégiben, mintha más alapon működne. .

Nem lenne jobb a Hétvégi távolságszámítás az Arénában is?

Tudom, régen még az Arénában is másként számolták a távolságokat és azzal is volt valami "probléma", de már nem emlékszem mi, akkor még nem nagyon játszottam. .

csabi 11-04-2008 18:41

Quote:

Originally Posted by Elfi (Post 195622)
Az lenne a kérdésem, tudja-e valaki, hogy mi a különbség az Aréna és a Hétvégi játékok esetében az aktív országok egymástól való távolságának számításánál?

Mert amíg at Arénában, úgymond lépcsőzetesen fel és le egyenes arányban nő, illetve csökken a távolság, addig a Hétvégiben, mintha más alapon működne. .

Nem lenne jobb a Hétvégi távolságszámítás az Arénában is?

Tudom, régen még az Arénában is másként számolták a távolságokat és azzal is volt valami "probléma", de már nem emlékszem mi, akkor még nem nagyon játszottam. .

nem tudom a választ, de nem lenne rossz ha Arénában a távolságok feleződnének.. :)

Ati 11-04-2008 18:48

A hétvégiben nem feleződés van, hanem még annál is sűrűbb összehúzás. Most nem tudom, hogy a mostani létszámokkal milyen távok voltak, de 4-5 kör szokott lenni a maximum. Lehet, hogy létszámtól függően ettől egy kicsit eltér az első és az utolsó közötti táv, de alapvetően 2-3 körön belül van a mezőny egymáshoz képest.

csabi 11-04-2008 18:52

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 195624)
A hétvégiben nem feleződés van, hanem még annál is sűrűbb összehúzás. Most nem tudom, hogy a mostani létszámokkal milyen távok voltak, de 4-5 kör szokott lenni a maximum. Lehet, hogy létszámtól függően ettől egy kicsit eltér az első és az utolsó közötti táv, de alapvetően 2-3 körön belül van a mezőny egymáshoz képest.

a mostani 17 fős arénában 3-mal nő a körök száma, szomszédos ország 3kör, eggyel tovább 6, és így tovább..

vityu 11-04-2008 22:19

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 195624)

Én vagyok most kb az aréna közepén, és az első és az utolsó ország több, mint 20körre van. Sőt, az utolsó 27re. Azért ez eléggé játszhatatlanná teszi a játékot így. Gyakorlatilag tőlem 9 országgal távolabb lévő ország 27körös!!!:eek: Ez elég durva!

Ati 12-04-2008 11:48

Úgy rémlett, hogy több arénás téma is van... Azt hiszem, hogy csinálok még kettőt az eddigi javaslatok alapján, mert nagyon egybefolyik.

EZ a téma tehát arról szól, hogy legyen-e tiltva a felfedezés az arénában.

Azt kérem, hogy csak az szóljon hozzá, aki érintett a témában. AKi soha életében nem arénázott, az most ne nyilatkozzon. Köszönöm.

csabi 12-04-2008 14:48

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 198699)
Úgy rémlett, hogy több arénás téma is van... Azt hiszem, hogy csinálok még kettőt az eddigi javaslatok alapján, mert nagyon egybefolyik.

EZ a téma tehát arról szól, hogy legyen-e tiltva a felfedezés az arénában.

Azt kérem, hogy csak az szóljon hozzá, aki érintett a témában. AKi soha életében nem arénázott, az most ne nyilatkozzon. Köszönöm.

ha nem is tiltva, de mondjuk 2-3*-os katonamennyiség megnehezítené a defenzív orik magasabb hektárra való jutását szerintem.. :)

Betelgeuse 12-04-2008 15:07

Quote:

Originally Posted by csabi (Post 198713)
ha nem is tiltva, de mondjuk 2-3*-os katonamennyiség megnehezítené a defenzív orik magasabb hektárra való jutását szerintem.. :)

Ez senkit se riasztana el a felfedezéstől. Az, hogy 4 vagy 8 vagy 12 katonába kerül a felfedezés teljesen mindegy. 2-3 hét után a 200 hekis országok már úgy is fullon vannak van kattincs felfedezni. A teljes eltörlés talán aktivitásra kényszerítene mindenkit és kicsit több lenne a játék.

All times are GMT +1. The time now is 06:37.