![]() |
Quote:
Azt nem tudtam, hogy már nincs, mert ott nem játszom, de azt tudtam, hogy 5 nap volt, azért írtam úgy, (de akkor félre érthető volt) hogy hasonló az eljárás, csak hosszabb időt enged, mert azért 2 hónap alatt simán eltelhet 5 nap, hogy nem vagy gépközelben, egyik Arénát sem fejeztem volna be, ha 5 nap a korlát. .:D |
Quote:
Szerintem jó ötlet, hogy mindkettő, vagy ezekhez hasonló több dolog együttesen javítsa az Aréna játékélményét. . |
Az lenne a kérdésem, tudja-e valaki, hogy mi a különbség az Aréna és a Hétvégi játékok esetében az aktív országok egymástól való távolságának számításánál?
Mert amíg at Arénában, úgymond lépcsőzetesen fel és le egyenes arányban nő, illetve csökken a távolság, addig a Hétvégiben, mintha más alapon működne. . Nem lenne jobb a Hétvégi távolságszámítás az Arénában is? Tudom, régen még az Arénában is másként számolták a távolságokat és azzal is volt valami "probléma", de már nem emlékszem mi, akkor még nem nagyon játszottam. . |
Quote:
|
A hétvégiben nem feleződés van, hanem még annál is sűrűbb összehúzás. Most nem tudom, hogy a mostani létszámokkal milyen távok voltak, de 4-5 kör szokott lenni a maximum. Lehet, hogy létszámtól függően ettől egy kicsit eltér az első és az utolsó közötti táv, de alapvetően 2-3 körön belül van a mezőny egymáshoz képest.
|
Quote:
|
Quote:
|
Úgy rémlett, hogy több arénás téma is van... Azt hiszem, hogy csinálok még kettőt az eddigi javaslatok alapján, mert nagyon egybefolyik.
EZ a téma tehát arról szól, hogy legyen-e tiltva a felfedezés az arénában. Azt kérem, hogy csak az szóljon hozzá, aki érintett a témában. AKi soha életében nem arénázott, az most ne nyilatkozzon. Köszönöm. |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 06:37. |