![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Az elején nem mondtam, hogy mindenben jó a tolis szövi, az mondtam, hogy CSAK magasabb hekin jó a toli.ez világos.a befejező részzben is mondtam hogy jó, de ott, ahol jó, ott leszedik...a jót nem a szövi, hanem a tolvajok hatékonysására értettem.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
a magamat nem értős dologgal kapcsolatban: ezt sokan mondták már, túl sok mindent akarok mondani egyszerre , és nehezen tudom összeilleszteni úgy,hogy egyértelmű is legyen... ezt nézzétek el nekem, mert sztem van értelme annak, amit írtam, csak tovább tart, mire az ember úgy érti, ahogy én azt gondolom :):) :p |
Szerintem, ha egy olyan szöviben kell szöviháborúzni, amiben nincs hadi az már régen rossz. A toliszövi nem arra való:).
Ettől függetlenül alacsony hekin van esélye egy hadis szövi ellen. Ott ugyanis a mészárlás nem okoz túl nagy károkat (a puszti és a földelés pedig öngól egy toli ellen). Másrészt általában jóval gazdagabbak a hadis szöviknél. Az a toli akit ütnek összeszed egy kis bacit+ 4-en gyújtogatnak(embert lopnak)+ lövöldözik a tűzgolyókat. Ha van egy kis szerencséjük előbb fogy el a hadik pénze, mint ahogy a béka feneke alá esne a toli katmorálja. De legalábbis alkupozícióban vannak egy mnt-re. Ugyanez magas hekin úgy nézne ki hogy a hadis szövi szépen leföldeni az összeset (ott már nem nagyon lehet elbújni a sűrű mezőnyben) és máris kb. 10k pont a távolság. |
én toliszöviben mindig legalább 3-4 körre felfele lopnék lentebbi csopikban, fent meg inkább egy kigyúrt hadi szövi összefoszt annyit mint amennyit egy toliszövi összelop szerintem :)
|
All times are GMT +1. The time now is 11:50. |