Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3203)

Remedy 10-02-2008 14:52

Quote:

Originally Posted by Zoli8 (Post 192466)
Szerintem ez a technika CSAK magasabb hekin jó, olyan 700-1000 heki környékén, és ahogy előttem mondták, magas nyersiárú csoportban.

Szóval szerintem csak óvatosan ezzel a felállással, mert pont ott a legsebezhetőbb, ahol hatékony lehetne...magasabb hektáron.

Azert ez tetszik, hogy mast mondasz a hsz elejen, meg a vegen... :)

Zoli 10-02-2008 14:53

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 192475)
Azert ez tetszik, hogy mast mondasz a hsz elejen, meg a vegen... :)

Nem mondtam mást, ha figyelmesen elolvasod rájössz, hogy az eleje és a vége nem üti egymást ;)

Remedy 10-02-2008 14:55

Quote:

Originally Posted by Zoli8 (Post 192476)
Nem mondtam mást, ha figyelmesen elolvasod rájössz, hogy az eleje és a vége nem üti egymást ;)

Amugy szerintem epp magasabb hekin ertelmetlen ez a felallas, ha nem bevedett betonelfek, ugyanis kapsz egy-ket utest, es maris 10k ponton kivul vagy, es akkor sokat nem ersz a tolikkal.

Zoli 10-02-2008 14:56

Az elején nem mondtam, hogy mindenben jó a tolis szövi, az mondtam, hogy CSAK magasabb hekin jó a toli.ez világos.a befejező részzben is mondtam hogy jó, de ott, ahol jó, ott leszedik...a jót nem a szövi, hanem a tolvajok hatékonysására értettem.

Zoli 10-02-2008 14:57

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 192477)
Amugy szerintem epp magasabb hekin ertelmetlen ez a felallas, ha nem bevedett betonelfek, ugyanis kapsz egy-ket utest, es maris 10k ponton kivul vagy, es akkor sokat nem ersz a tolikkal.

alacsony hekin nem verik le, de nem ud mit csinálni, magasabb hekin meg leverik, hiába jó, nem beszéltem magam ellen, és mondtam is, hogy nem ajánlom, nem tudom ,mit kötekszel :)

Remedy 10-02-2008 15:02

Quote:

Originally Posted by Zoli8 (Post 192479)
alacsony hekin nem verik le, de nem ud mit csinálni, magasabb hekin meg leverik, hiába jó, nem beszéltem magam ellen, és mondtam is, hogy nem ajánlom, nem tudom ,mit kötekszel :)

Nem kotekszem, egyszeruen nem ertek egyet azzal, amit irsz(de neha Te sem magaddal). Szerintem egy feles pl az 5. es 4. szinten a legeletkepesebb. Magas hekin pedig nem. Nem veletlen nincs tul sok pl 1/A-ban... :)

tulip 10-02-2008 15:03

Quote:

Originally Posted by Zoli8 (Post 192479)

Ebből már nem mosod ki magad Zoli, csak mégjobban össze-vissza beszélsz. :)

Zoli 10-02-2008 15:06

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 192480)
Nem kotekszem, egyszeruen nem ertek egyet azzal, amit irsz(de neha Te sem magaddal). Szerintem egy feles pl az 5. es 4. szinten a legeletkepesebb. Magas hekin pedig nem. Nem veletlen nincs tul sok pl 1/A-ban... :)

A-ban szerintem a pontkülönbségek miatt nincs sok toli, mert nem tud szinte senkit lopni a 10k miatt,meg persze gyenge is...
a magamat nem értős dologgal kapcsolatban:
ezt sokan mondták már, túl sok mindent akarok mondani egyszerre , és nehezen tudom összeilleszteni úgy,hogy egyértelmű is legyen... ezt nézzétek el nekem, mert sztem van értelme annak, amit írtam, csak tovább tart, mire az ember úgy érti, ahogy én azt gondolom :):) :p

komisz86 10-02-2008 16:26

Szerintem, ha egy olyan szöviben kell szöviháborúzni, amiben nincs hadi az már régen rossz. A toliszövi nem arra való:).

Ettől függetlenül alacsony hekin van esélye egy hadis szövi ellen. Ott ugyanis a mészárlás nem okoz túl nagy károkat (a puszti és a földelés pedig öngól egy toli ellen).
Másrészt általában jóval gazdagabbak a hadis szöviknél. Az a toli akit ütnek összeszed egy kis bacit+ 4-en gyújtogatnak(embert lopnak)+ lövöldözik a tűzgolyókat. Ha van egy kis szerencséjük előbb fogy el a hadik pénze, mint ahogy a béka feneke alá esne a toli katmorálja. De legalábbis alkupozícióban vannak egy mnt-re.

Ugyanez magas hekin úgy nézne ki hogy a hadis szövi szépen leföldeni az összeset (ott már nem nagyon lehet elbújni a sűrű mezőnyben) és máris kb. 10k pont a távolság.

Redback 10-02-2008 16:29

én toliszöviben mindig legalább 3-4 körre felfele lopnék lentebbi csopikban, fent meg inkább egy kigyúrt hadi szövi összefoszt annyit mint amennyit egy toliszövi összelop szerintem :)

All times are GMT +1. The time now is 11:50.