![]() |
Tegnap megtörtént a tranzakció! :D Bár szokás szerint elkapkodtam! :$ A fő ori leválasztásra került, most már normálos ori a fő orim. Mivel a szóban forgó orikat szabiztam is, így nem tudom leellenőrizni az eladás további részleteit, de azt hiszem egyértelműen kiderült, anarcohos orival kezdődő láncból ki lehet árusítani a főorit. Am. minden segítséget szívessen fogadok! :D
|
Nem is én lennék ha nem felejtettem volna el hogy melyik mail címemen van a vevő ori! :S A gyakrabban használt címeket már megnéztem. Az már biztos hogy meg lehet így oldani, csak a címekre kéne figyelni!
|
Végre sikerült megtalálnom a mail címet! :$ A vevő országba kaptam üzit hogy lépjek be az átvett oriba, mail-be azonban nem jött értesítő! Gondoltam rá hátha nem fogad innen levelet, de az eseményekkor küldött mailt, tehát valószínű nem ez a probléma. Így viszont nem tudok belépni az átvett oriba! :( Az üzibe az volt hogy kérjem le az ország adatait, de hogy kérjem le, ha nem tudok belépni???
|
Quote:
|
Ati: köszi! Hiába, nem túl gyakran veszek át orit! :$ Egyébként sikerült az adás vétel, átírtam a jelszót is. Sőt, azóta visszakapcsoltam az eredeti lánchoz! Tehát ha anarchos főorit akartok lekapcsolni akkor egyszerűen el kell adni egy másik oritkonak, aztán akár vissza is csatolhatjátok a lánchoz vagy lehet újat kezdeni.
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 08:17. |