Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Hol érdemes pénzt gyűjteni? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3191)

[HTPA]GeeForce 09-20-2008 11:20

Quote:

Originally Posted by Zoli8 (Post 191284)
ez csopifüggő, én volt, hogy 187 hekin termelgettem, és kaptam a seregeket, meg a piszkálódásokat...ha nem a fullos 200-asoktól, akkor nem tőlük, de sztem lényegtelen, hogy 200 heki, vagy alatta, úgyis mindig lesznek körülötted, akik az adott közegben lehetnek veszélyesek.A csopi tetejében az az előny, hogy kedvedre növelheted a körkülönbséget, míg lent bárki utánadbont.Mellesleg 5-ször annyit minimum termelsz ugyanannyi idő alatt :)

Én is azt mondtam, hogy sokkal érdemesebb fent termelni, de hát láttunk már ellenpéldát is, amikor 4 gnóm kereskedő szétírta a csoportot tekivel... Mondjuk szerintem is 5x annyi idő kellett hozzá, mintha fent csinálnák, de tény, hogy a bukás veszélye is kisebb. Nem mindegy, hogy 199-en vernek be földre, vagy 850-en. :rolleyes:

Kutyuleee 09-20-2008 11:28

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 191285)
Én is azt mondtam, hogy sokkal érdemesebb fent termelni, de hát láttunk már ellenpéldát is, amikor 4 gnóm kereskedő szétírta a csoportot tekivel... Mondjuk szerintem is 5x annyi idő kellett hozzá, mintha fent csinálnák, de tény, hogy a bukás veszélye is kisebb. Nem mindegy, hogy 199-en vernek be földre, vagy 850-en. :rolleyes:

Gee nekem is van tekiiró orim 5-en, a legkönnyebb és legegyszerübb módja a gyüjtésnek. vannak olyan csoportok, ahol nincs szinte aktivitás, és elég hetente ránézni. simán irok 130könyvtárral, a ht felteszi 2körönként a könyvtárkulcsot, és semmi gondom nincs. nem kell aktivan figyelnem rá, amire esetleg fordulok majd, vagy hozok új orit.

[HTPA]GeeForce 09-20-2008 11:33

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 191288)
Gee nekem is van tekiiró orim 5-en, a legkönnyebb és legegyszerübb módja a gyüjtésnek. vannak olyan csoportok, ahol nincs szinte aktivitás, és elég hetente ránézni. simán irok 130könyvtárral, a ht felteszi 2körönként a könyvtárkulcsot, és semmi gondom nincs. nem kell aktivan figyelnem rá, amire esetleg fordulok majd, vagy hozok új orit.

Nem is erről volt szó, hanem hogy az 5. szinten belül hol érdemes. Szerintem fent, valaki szerint lent. És attól függetlenül, hogy szerintem fent, láttam már ellenpéldát is. Amit említettem, a 4 gnómosat. Egyébként meg teljesen igazad van. Ahol a csoport engedi, hogy írkálj, ott miért is ne tennéd meg? :)

Killer 09-21-2008 10:46

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 191289)
Nem is erről volt szó, hanem hogy az 5. szinten belül hol érdemes. Szerintem fent, valaki szerint lent. És attól függetlenül, hogy szerintem fent, láttam már ellenpéldát is. Amit említettem, a 4 gnómosat. Egyébként meg teljesen igazad van. Ahol a csoport engedi, hogy írkálj, ott miért is ne tennéd meg? :)

a fentire már mindenképpen figyelni kell a kopások miatt,ezért választják sokan a kényelmesebb 200hekis verziót;)

sutike31005 09-21-2008 10:54

Quote:

Originally Posted by taszi (Post 191420)
a fentire már mindenképpen figyelni kell a kopások miatt,ezért választják sokan a kényelmesebb 200hekis verziót;)

elég, ha kiveszed minden nap a tekiket a piacról és úgy teszed vissza.. elég hozzá napi egyszer benézni az országra..

Killer 09-22-2008 09:34

Quote:

Originally Posted by sutike31005 (Post 191422)
elég, ha kiveszed minden nap a tekiket a piacról és úgy teszed vissza.. elég hozzá napi egyszer benézni az országra..

így van,de van aki már azt is sokalja.

Princ 09-22-2008 15:54

Quote:

Originally Posted by taszi (Post 191525)
így van,de van aki már azt is sokalja.

Mivel csoportonként erre csak 8 embernek van elvi lehetősége és gyakorlati meg ennél jóval kevesebbnek, ez nem is baj. :)

Remedy 09-22-2008 16:27

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 191545)
Mivel csoportonként erre csak 8 embernek van elvi lehetősége és gyakorlati meg ennél jóval kevesebbnek, ez nem is baj. :)

Ez hogy jott ki? Miert pont 8? Abszolut homaly, amit irtal... :)

Princ 09-22-2008 18:02

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 191553)
Ez hogy jott ki? Miert pont 8? Abszolut homaly, amit irtal... :)

Tekercsekről volt szó. Abból meg 8 féle van. :)

Remedy 09-22-2008 18:14

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 191569)
Tekercsekről volt szó. Abból meg 8 féle van. :)

Igen. És? :)

All times are GMT +1. The time now is 12:03.