Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Támadó és Védő egységek reformja (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=319)

Senki 04-05-2006 19:08

Quote:

Originally Posted by Westie
Azért ennyire lehet nem kellene leszólni, még ha olyat ír is, ami nem tetszik.

Ez az! Egyetértek Westie-vel... nem kell ennyire leszólni mert elsőre olyaasmit mond, ami nem jó ötlet...

(Westi: egy zöld a békehirdetésért :p :D)

Steve 04-05-2006 19:32

Érdekes hogy sokan felhozzátok ezt a védő/támadó beújítást, de szerintem (szvsz:p ) lehet azért variálni rendesen az ijász/torony/elit/paci variálásával...
a védő/támadó meg yo hétvégi elején, meg párbajba! (az utóbbit csak mások véleménye alapján mondom mert én MÉG nem párbajoztam ezért kérlek ne szoljatok le:o :D )

Senki 04-05-2006 20:27

Quote:

Originally Posted by Steve
Érdekes hogy sokan felhozzátok ezt a védő/támadó beújítást, de szerintem (szvsz:p ) lehet azért variálni rendesen az ijász/torony/elit/paci variálásával...
a védő/támadó meg yo hétvégi elején, meg párbajba! (az utóbbit csak mások véleménye alapján mondom mert én MÉG nem párbajoztam ezért kérlek ne szoljatok le:o :D )

párbajon a legjobb, el is készül nem úgy mint a többi egység :D

spirit.. 04-06-2006 09:19

Quote:

Originally Posted by Westie
Azért ennyire lehet nem kellene leszólni, még ha olyat ír is, ami nem tetszik.

Igazad van,bocsi neki! De hirtelen leírtam amit gondoltam... :(

Senki 04-06-2006 12:20

Quote:

Originally Posted by spirit..
Igazad van,bocsi neki! De hirtelen leírtam amit gondoltam... :(

előfordul velem is... néha én is majdnem nekiugrok egy-egy első hozzászólósnak, hogy mit magyaráz, aztán lefogom magamat. ki tudja, lehet hogy tapasztalt régi játékos stb...:)

spirit.. 04-06-2006 21:48

Quote:

Originally Posted by Senki
előfordul velem is... néha én is majdnem nekiugrok egy-egy első hozzászólósnak, hogy mit magyaráz, aztán lefogom magamat. ki tudja, lehet hogy tapasztalt régi játékos stb...:)

Nekem nem úgy tűnt,ha meg igen,akkor biztosan cvaris volt világ életében. :)

laziga 04-07-2006 11:35

Én egyet értek a védö és támadó jelenleg teljesen értéktelen, akárcsak a drágakö. jó lenne valamit modositani rajta csak nem ilyen drasztikusan. szerintem ha a támadó támadóértéke legyen 7 védöértéke 0 a védö támadértéke 0 védöértéke 7 igy talán van érteme tartani de nem szoritja ki a többi egységet.
nem kezdem elmagyarázni miértnem szorizja ki aki játszik az tudja:)
vélemény?

Mike zoostorm 04-13-2006 17:29

Quote:

Originally Posted by laziga
Én egyet értek a védö és támadó jelenleg teljesen értéktelen, akárcsak a drágakö.

Parbajnal meg hetveginel szerintem igencsak jol jonnek. es azokra is kell gondolni, nem csak a sima jatekra...

All times are GMT +1. The time now is 04:02.