Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   MNT kötés egyszerűbben (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3177)

Tsobi 09-10-2008 14:26

Quote:

Originally Posted by laci (Post 190287)
Én eleve nem csatlakoznék olyan szövetséghez, vagy nem maradnék olyan szövetségben ahol nem bízom meg a vezérben ;)

És lehet hogy túllihegjük a dolgot, de nekem pont az idén volt olyan esetem, hogy háború végén, amikor békét kért tőlünk az ellenfél, mi csak azzal a feltétellel egyeztünk bele hogy mindnyájan MNT-t küldenek, mert biztosítéknak mégis több mint a sima ígéret. Igen ám, de az egyik tagjuk még a háború idején szabadságra futott, így aztán megvolt a 3 MNT-ajánlat, de amíg a szabadságon levő tag nem küldte el, nem fogadhattuk el a többiét sem. Így aztán 3 napig egy helyben álltunk és figyeltük egymást, egyikünk sem bízott meg annyira a másikban hogy nyugodtan hátat fordított volna neki.

No egy ilyen esetben egészen hasznos lett volna ha a vezérek megkötik a MNT-t és azzal el is van intézve a dolog :)

Ebben az esetben csak azt nem értem,hogy miért nem fogadtátok el a másik 3-ét a nyugalom érdekében,majdan a negyedikét,miután elküldte? :)

laci 09-10-2008 14:41

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 190288)
Ebben az esetben csak azt nem értem,hogy miért nem fogadtátok el a másik 3-ét a nyugalom érdekében,majdan a negyedikét,miután elküldte? :)

Azért nem mert nem bíztunk meg bennük, amint már mondtam, és amíg nem küldi el, egyáltalán nem garantált hogy el is fogja küldeni, akármit is mondanak a szövetségesei. És nem hiányzott volna egy visszatérő bosszúálló :) Emellett pedig nem a szövetség nagy részével kértünk MNT-t, hanem a teljes szövetséggel.

vityu 09-10-2008 14:47

Quote:

Originally Posted by laci (Post 190291)
Azért nem mert nem bíztunk meg bennük, amint már mondtam, és amíg nem küldi el, egyáltalán nem garantált hogy el is fogja küldeni, akármit is mondanak a szövetségesei. És nem hiányzott volna egy visszatérő bosszúálló :) Emellett pedig nem a szövetség nagy részével kértünk MNT-t, hanem a teljes szövetséggel.

Nem tudom meddig élhet egy ország 4 ellen, aki ráadásul szövetségben van, de a szövetségesei nem tudnak semmit sem csinálni. Nem biztos, hogy az mnt bontásának 24óráját kibírja, ha nagyon nekiálltok.

Druida 09-10-2008 14:51

Quote:

Originally Posted by Betelgeuse (Post 190266)
Akkor legyen a tagoknál is pipálási lehetőség, hogy szövimnt-k elfogadása...de nem olyan nagy macera havi kb 2-4 mnt elküldése vagy elfogadása ez így bonyolultabb.

én támogatom, ez a lehetőség pedig kimondottan tetszik :)

laci 09-10-2008 15:49

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 190292)
Nem tudom meddig élhet egy ország 4 ellen, aki ráadásul szövetségben van, de a szövetségesei nem tudnak semmit sem csinálni. Nem biztos, hogy az mnt bontásának 24óráját kibírja, ha nagyon nekiálltok.

Nem arról van szó hogy meddig élhet 1 ország 4 ellen, hanem arról hogy éppen eléggé be tud ahhoz kavarni hogy ne akarjuk magunk mögött hagyni azzal, hogy majd valamikor elküldi, ha úgy tartja kedve.

De mindegy, fölösleges ezt ragozni, én egyetértenék egy ilyen "központi" MNT-vel, aztán ha nem lesz belőle semmi, elleszek nélküle :)

Pool 09-10-2008 19:00

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 190273)
Én nem szeretném, hogy a vezér döntse el, hogy kivel kötök mnt-t és kivel nem. Semmi esetre sem támogatom.
Sajnos több olyan vezérrel is találkoztam, aki meg se kérdezte volna.

Akkor legyél Te a vezér...:D

vityu 09-10-2008 19:09

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 190320)
Akkor legyél Te a vezér...:D

(Általában én vagyok :) de pszt :) )

Killer 09-11-2008 09:10

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 190292)

beletolják a szövi összes íjját ő pedig már mehet is az egyszemélyes kis bosszúhadjáratra.
én speciel már jártam így.

richardka 09-15-2008 09:47

Quote:

Originally Posted by taszi (Post 190365)
beletolják a szövi összes íjját ő pedig már mehet is az egyszemélyes kis bosszúhadjáratra.
én speciel már jártam így.

épp ezt akartam de irni de megelöztél:)))
nagyon jo kis poén tud lenni

Amugy támogatom én is, legalább nem kell nekem annyit kattingatni

Dus 09-15-2008 14:58

Quote:

Originally Posted by richardka (Post 190747)
épp ezt akartam de irni de megelöztél:)))

4 nappal hamarabb írta mint Te :D

All times are GMT +1. The time now is 08:08.