Quote:
Originally Posted by Ati
(Post 190216)
A 3-as javítócsomaggal van-e eddig valakinek tapasztalata Win XP-hez?
A magyar windowsomon jelezte, hogy van frissítés, nosza mondom telepítsd, aztán amikor megláttam, hogy az SP3, akkor sürgősen megszakítottam... :) Az angol windowsok érdekes módon még nem erőltetik ennek a telepítését...
|
Én 2008. szeptember 16-án telepítettem a Windows Sp3-at (gyári jogtiszta), azóta használom. A hódítón kívül mással nem igazán játszom így játékok terén nincs tapasztalatom. Amit én idáig tapasztaltam:
-Kódolásoknál(videó file-ok) azaz a művelet végeztével hiába állítom be az automatikus kikapcsolást, "a rendszer felhasználói beavatkozásra vár" rendszerüzenetet kapom. SP2 alatt minden ment simán.
-November végén indexelési gondok kezdtek előjönni, majd december elején le is halt a Windows csak az MBR visszaírásával tudtam visszahozni.
Mivel a P-ata vincsim kondiciója is süllyedőben volt ezért át írtam az egész rendszert Acronis-al egy új S-ata HDD-re. Ám innentől kezdve iszonyatosan lomha lett a rendszer és nagyon lassan tölt be. Programok futtatásánál nem érzem lassúnak, amiket én használok azok gond nélkül futnak...csak mégsem olyan mint az átmásolás előtt volt.
Ha sikerül erőt venni magamon, akkor biztos Format lesz a vége és megpróbálom újból telepíteni a rendszert.
|