Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   PC (hardver, szoftver, játékok stb.) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Új op-rendszer telepítés (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3173)

Deni 09-09-2008 07:56

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 190042)
Sziasztok!

Tegnap súlyos pénzért vettem egy új Windows Xp Pro -t és megpróbáltam telepíteni. követtem az utasításokat s minden ment is flottul .. írta ki,hogy még 50 perc,még 40,39... egészen 33-ig,ahol is megállt az élet. Előszür csak azthittem valami katyvaszt talált és nehézségekbe ütközik a javítása,de 30 órája áll 33 percen és nem mozdul.

Újraindítom,akkor ugyanott folytatja,33-nál megint megáll...
Eddig minden próbálkozom kudarcba fulladt,segítsetek!!!! :(:(:(:(:(

Tudom nem nyugtat meg, de én ugyanígy jártam tavaly nyáron. Kicseréltettem és a csere sem ment fel. Mérgemben fogtam magam letöltöttem vmi akármilyen XP-t és az meg felment. Azóta 2x volt újratelepítve a gépem és egyszer sem ette meg az eredeti winfost és lövésem sincs, hogy miért :(

Ati 09-09-2008 08:48

Quote:

Originally Posted by Druida (Post 190043)
csak egy jó tanácsot adhatok... ne vegyél eredeti windows-t :D

Nem hiszem, hogy lopásra bíztatni másokat nyerő ötlet...

De én tudom, hogy igazából itt arra gondoltál, hogy tegyen fel Linuxot. ;)

Tsobi 09-09-2008 08:50

Quote:

Originally Posted by Betelgeuse (Post 190117)
Ha végre valaki rászánja magát eredeti xp vásárlására nem kellene csalásra bíztatni.... Melyik műveletnél akadt ki? Ha nem megy fel egy teljes formázás után tényleg csak az a megoldás, hogy egy másik gépen ki kell próbálni, hogy a progi-e a hibás és utána lehet okoskodni.

Köszi :)
A windows telepítése folyamat,ott is az eszközök telepítése ..

Másik gépen nem akarom kipróbálni,mert akkor nem maradna ép PC-m :D

Ati 09-09-2008 08:57

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 190124)

Másik gépből winyó ki, és az a winyó be, amin most épp amúgy sincs teljes win. Minden végeztével eredeti winyó vissza, és újra használható az a gép.

Tsobi 09-09-2008 09:03

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 190125)
Másik gépből winyó ki, és az a winyó be, amin most épp amúgy sincs teljes win. Minden végeztével eredeti winyó vissza, és újra használható az a gép.

winyó ide,winyó oda .. Ati .. :D Velem beszélsz :D

Betelgeuse 09-09-2008 09:04

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 190124)
Köszi :)
A windows telepítése folyamat,ott is az eszközök telepítése ..

akkor ismerős a szitu:) nem tudok én se feltenni másik xp-t a gépemre csak ami eredetileg volt különben ugyanígy kiakad. valamelyik hardverrel lehet neked is gondja
minden kártyát vegyél ki a gépből amire nincs szükséged a telepítéshez és úgy próbáld meg

Tsobi 09-09-2008 09:23

Quote:

Originally Posted by Betelgeuse (Post 190127)
akkor ismerős a szitu:) nem tudok én se feltenni másik xp-t a gépemre csak ami eredetileg volt különben ugyanígy kiakad. valamelyik hardverrel lehet neked is gondja
minden kártyát vegyél ki a gépből amire nincs szükséged a telepítéshez és úgy próbáld meg

Épp az imént mondta telefonon egyik hozzáértő ismerősöm,hogy a BIOS-ban kell katyvaszt gyártani,kikapcsolni sorban ezt meg azt,úgy próbálni ..

Mindenesetre próbálkozom :)

szamóka 09-09-2008 11:28

Egy "Load CMOS defaults" (vagy valami hasonló nevű) is megteszi. Nálam bevált.

Redback 09-09-2008 16:08

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 190128)
Épp az imént mondta telefonon egyik hozzáértő ismerősöm,hogy a BIOS-ban kell katyvaszt gyártani,kikapcsolni sorban ezt meg azt,úgy próbálni ..

Mindenesetre próbálkozom :)

lehet hogy a biosban nem nagyon kéne nyúlkálnod mint nemhozzáértő :D:D

rak_loo 09-09-2008 16:19

Na ehez én annyit szolnék hozzá :D,hogy nekem mikor sz*r volt a winyóm volt olyan ,hogy 1 nap alatt 3szor raktam windowst :D meg kellet már mágnessel is formázni. Nekem ez anno nem volt gond,de 1szer nekem is ezt csinálta fogta magát és megakadt 2-4-5 percnél,erre fogtam újraírtam a cd-t "nyílt titok,hogy nem eredeti,de az más dolog" és aztán tökkéletes volt.

Szerintem 1 sima újra írás.Esetedben 1 csere megoldhatja a problémát!

All times are GMT +1. The time now is 14:31.