Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Szövetségi listán a szövetség megjegyzése (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3161)

vityu 09-04-2008 10:02

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 189452)
Csak azt nem tudom miért kellett ennek két témát is nyitni.

Hopsz! :o Törölhetnéd az egyiket Ati! Másfél perc alatt töltötte be az oldalt és szerintem rányomhattam még 1x! :o

BigPi2 04-03-2009 13:08

Az hiszem az alap felvetést nem kell tovább magyarázni, mert jó és szükséges. Igaz, hogy ez a javaslat is legfeljebb pár embert érintene, ugyanúgy ahogy a másik javaslat.
Mivel szövetségenként egy, vagy legfeljebb két ember feladata az ilyen varázslatok végzése. Magamból kiindulva gondolom a többiek sem egy szövetséget mérnek fel egy adott körön belül. Továbbá nem hiszem, hogy ezek a játékosok olyan gyakran varázsolgatnak országokra, de ha mégis akkor sem verik a fejüket a falba, ha azt írja ki a rendszer, hogy ilyet nem varázsolhatsz egy szövetségre. Már ha véletlenül az illető elfelejtené átállítani a pontlistát.
Mert az emberek vagy pont listából varázsolnak, vagy esemény listából tehát a tévesztés esélye ugyan akkora mint a lentebbi szinteken az országok esetén.

Ati 04-03-2009 13:10

Quote:

Originally Posted by BigPi2 (Post 206668)
Az hiszem az alap felvetést nem kell tovább magyarázni, mert jó és szükséges. Igaz, hogy ez a javaslat is legfeljebb pár embert érintene, ugyanúgy ahogy a másik javaslat.

Pár embert?!

Szerintem irtó sok embert érintene, hogy rákattint egy szövetség sorszámára, majd nem tud varázsolni, mert nincs olyan ország...

vityu 04-03-2009 13:16

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 206670)
Pár embert?!

Szerintem irtó sok embert érintene, hogy rákattint egy szövetség sorszámára, majd nem tud varázsolni, mert nincs olyan ország...

De miért kattintana valaki egy szövetségi sorszámra? Azért csak, mert a főnök azt mondta, hogy mérd már fel ezt a klánt. Különben nem kattintana rá, mert nem akar egyéniben klánt támadni :). Csak két oka lehet valakinek klánlistára egyáltalán átlépi (ha úgy van beállítva, hogy nem azt látja előre), ha fel akar mérni egyet, vagy távol után, megnézni, hogy rájuk álltak-e. Ebből mindössze csak egyszer kellene klánsorszámra kattintani, és azt pontosan akkor, amikor tényleg az a feladat.
Nem értem, hogy miért hiszed azt, hogy mindenki csak a klánlistát figyeli, és ott akar mindent összekattingatni, hogy aztán ne tudjon varázsolni...

BigPi2 04-03-2009 13:32

Azt hiszem aki játszik 1/A-ban és szokott is klánokra varázsolni az teljesen egyetért az általunk elmondott indokokkal. Legfeljebb vagy nem tagja a külsőnek, vagy nincs írás joga a megbeszéléseknél.

Jelenlegi helyzetet nem lehet jobban leírni, mint ahogy azt mi tettük.

Padlócsempe 04-05-2009 11:08

Tökéletesen egyetértek a javaslattal.
Aki szövetségeket mér fel, annak sokkal kényelmesebbé válna ez, és kétlem, hogy bárki csak úgy össze-vissza kattintgatna szövetségi sorszámokra, majd kétségbe esne, ha nem tud rájuk kristálygömböt varázsolni.

Pool 04-28-2009 21:47

felesleges

vityu 04-28-2009 22:29

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 209665)
felesleges

Miért? Mert ennyi erővel én meg azt mondom, hogy: szükséges, és pont.:)

BigPi2 04-29-2009 07:24

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 209665)
felesleges

Lehet, hogy neked van igazad, de akkor miért jegyzi meg a háborúhoz. Hiszen azt sem használják többen mint a szövetésg felmérést. Ha pedig háborúzni akarok ugyanúgy betudom másolni mintha varázsolni akarnék.

A jelenlegi megoldás félrevezető és felemás.

Ati 04-29-2009 08:46

Quote:

Originally Posted by BigPi2 (Post 209695)
A jelenlegi megoldás félrevezető és felemás.

Én továbbra is amondó vagyok, hogy ha a szövetséget megjegyzi, akkor lesz igazán félrevezető...

Kell csinálni rá egy plusz beállítást, hogy azt meg akarod-e jegyeztetni. :D

All times are GMT +1. The time now is 06:47.