Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Kereséskor ország megjegyzése (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3156)

Andrew 09-03-2008 17:53

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 189365)
Gondolom, hogy itt is kattintás utáni megjegyzésről szólt a javaslat. Kérdés, hogy ez mennyire lenne zavaró. Én személy szerint sokat szoktam az egérrel matatni a képernyőn, és kattintgatni mindenfele. :D

Jó, de nem mindenkinek van kényszeres kattintgatási mániája :D:D:D

Ati 09-03-2008 17:57

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 189366)
Jó, de nem mindenkinek van kényszeres kattintgatási mániája :D:D:D

Azért várjuk itt mindannyian a véleményeket. :D Ha csak én kattintgatok folyton, akkor sokakat nem zavar, ha bekerül egy ilyen kiegészítés. :D

Andrew 09-03-2008 18:10

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 189368)
Azért várjuk itt mindannyian a véleményeket. :D Ha csak én kattintgatok folyton, akkor sokakat nem zavar, ha bekerül egy ilyen kiegészítés. :D

Az én szememben ez nem egy olyan eget rengetően fontos változtatás, mert a keresőben nem nagy teljesítmény egy duplaklikk és egy ctrl+c :)

vityu 09-03-2008 19:32

Felőlem is bekerülhet, nem fogom használni! Inkább akkor az lenne jó, ha tudnék onnan üzenetet írni kattintással! :) Mert én általában arra használom csak a keresőt! :)

KPeti999 09-03-2008 21:21

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 189358)
Engem meg kifejezetten zavarna, hogyha pontlistában kattintok egy oriszámra, aztán még mielőtt támadnék rá, valakire rákeresnék, mert miért ne keressek rá, aztán mikor támadok, hopsz, 150 körre alám ment a sereg, mert a keresés miatt más orisorszámot jegyzett meg a rendszer :o

Ha már bekerülne, akkor, annyit kéne csak, hogy keresésnél is kattinhatósőággal lehessen megjegyeztetni a számot, de sztem még így is felesleges :)

Én úgy gondoltam ha valakire rákeresel akkor még nem jegyzi meg, csak ha a sorszámára rákattintasz, nem névre, értékre stb-re, hanem a sorszámra. Ezzel pedig ugyanúgy mint a pontlistában megjelenne egy zöld üzi hogy ország megjegyezve, következő akciónál őt fogod támadni...

Tsobi 09-23-2008 23:21

Mint gyakori keresőhasználót (:p),engem kifejezetten zavarna ez a módosítás,így nem támogatom.

tdomo 09-24-2008 10:18

Szerintem ez azoknak sem zavaró, akik használják a keresőt. Ne kattintgassatok annyit. :p Igaz nem használnám minden nap ezt az opciót, de ellene sem vagyok. :)

[HTPA]GeeForce 09-24-2008 20:52

No nem mintha sokat számítana a véleményem, mivel 2 hónapja inaktív vagyok, és ez még 1 hónapig (október 28-ig) így is marad, de az a megérzésem, hogy
- nem zavarna, ha lenne ilyen módosítás
- de nem is használnám ki, mivel támadni nem keresőből szoktam, üzenetet írni meg CTRL-C + CTRL-V...

Úgyhogy felőlem jöhet a módosítás, nem hiszem hogy hátráltatja a játékmenetet.

J.Ati 09-24-2008 21:44

Ha már ide került a téma,akkor én is írok ide,mert engem is zavarna.
A keresőben ne maradjon nekem semmi.

Ati 09-24-2008 21:51

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 191710)
A keresőben ne maradjon nekem semmi.

Mire gondolsz? A javaslat nem szólt ilyesmiről, csak az eredmények kattinthatóvá tételéről, mint ami a pontlistában van.

All times are GMT +1. The time now is 04:35.