Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Pontok menü (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3145)

Burning 08-30-2008 15:50

Quote:

Originally Posted by macskajaj (Post 188775)
"Ez már nem egyszer át lett beszélve. A plusz oldal a tovább gombbal azért van ott, hogy utána oda töltsön vissza, ahol az azonosítás miatt félbehagytad a játékot. Lehet hogy sokkal kevesebb gombnyomás mintha a főmenüből kéne visszamásznod."

Még nem jöttem rá, hogy idéztek, de elöbb-utóbb sikerül.

Most nem akarok kötekedni, de ha a plusz oldalról át tud irányítani oda, ahonnan érkeztem, akkor az eredetiről (ahol bekéri a kódot) miért nem? Kicsit értek hozzá, így beetetésnek tűnik... Mégegyszer elismétlem, nem kötekedésképp mondom.

Ati: Ha jól értem szavaidat, az a VIP tagságra való felhívás állandóan ott marad az országod menüben? Tényleg zavar, na, légyszi, légyszi, vedd már ki belőle! Ha másnak nem is, csak nekem. Köszike ;)

ott van egy olyan gomb, hogy beidéz;)
a másodikhoz nem értek, majd Ati megmondja...
és ez a vipes dolog szerintem nem zavar túl sok embert (hozzáteszem ha sok az eseményed úgyis le kell görgetni;)), külön csak neked pedig azért nem lesz, mert akkor Ati holnaptól több 100k ori különkívánságait kezdhetné teljesítgetni:D

Stev 08-30-2008 18:23

Quote:

Originally Posted by macskajaj (Post 188775)
Még nem jöttem rá, hogy idéztek, de elöbb-utóbb sikerül.

Quote:

Originally Posted by macskajaj
Kicsit értek hozzá, így beetetésnek tűnik...

Csak nekem üti egymást a két mondat?
A programozáshoz értesz kicsit; pont annyira hogy beleköss egy programozó által szükségesnek tartott megoldásba, de egy egyszerű fórumon a "quote tag"
használata problémát okoz??:eek::rolleyes:

macskajaj 08-30-2008 19:29

Quote:

Originally Posted by Stev (Post 188797)
A programozáshoz értesz kicsit;

Igen, "kicsit". És ez a "kicsi" 25 év megtanított arra, hogy egy program nem akkor van kész, ha a programozó annak ítéli, hanem ha a felhasználók a lehető legkényelmesebben tudják kezelni - még ha ez több napi munkába kerül is.
Egyébként jó az oldal, a játék is tetszik, két hét alatt ezt a két kényelmetlenséget találtam benne - pedig igencsak kritikus szemmel nézem.
De mindenre van megoldás, ha szerveroldalon nem lehet megváltoztatni, kliensoldalon biztosan...

De ne offoljuk szét...

Ati 08-30-2008 19:30

Quote:

Originally Posted by macskajaj (Post 188804)
És ez a "kicsi" 25 év megtanított arra

Ööö, nem akarok nagyon beleszólni, de saját állításod szerint 18 éves vagy... :)

Tsobi 08-30-2008 19:32

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 188805)
Ööö, nem akarok nagyon beleszólni, de saját állításod szerint 18 éves vagy... :)

Jajj,Ati! Elveszel a részletekben :)

macskajaj 08-30-2008 19:47

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 188805)

Hehe! Az 1990 január 1-ére gondolsz? Jó dátum... A valóságtartalmát meg ne feszegessük...

Egyébként is, meg sem dicsértetek, milyen ügyes vagyok! Tudok idézni. 45 éves koromra ezt is megtanultam - köszönet nektek érte ;)

Ati 08-30-2008 19:49

Quote:

Originally Posted by macskajaj (Post 188812)
Hehe! Az 1990 január 1-ére gondolsz? Jó dátum... A valóságtartalmát meg ne feszegessük...

Ha hamis adatokat adsz meg, akkor legalább ne kapcsold be a megjelenítését... Nem kötelező valós adatokat megadni, de hogy másokat félrevezess, az viszont már egyáltalán nem szép dolog. Akár igaz, akár nem.

macskajaj 08-30-2008 20:04

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 188813)
Ha hamis adatokat adsz meg, akkor legalább ne kapcsold be a megjelenítését...

Nem emlékszem, hogy bekapcsoltam volna - annyi fórumon kérnek be olyan személyes adatokat, amihez senkinek semmi köze (és a fene tudja, mire használják fel vagy ők, vagy a fórumok védelmi réseit kihasználó mások), hogy - mint szinte mindenki más - én is hasraütött számokat adok meg...

De ha megmondod, hogy lehet kikapcsolni, kipöckölöm. Keresgélni nincs kedvem.

Ati 08-30-2008 20:18

Quote:

Originally Posted by macskajaj (Post 188817)
Nem emlékszem, hogy bekapcsoltam volna - annyi fórumon kérnek be olyan személyes adatokat, amihez senkinek semmi köze (és a fene tudja, mire használják fel vagy ők, vagy a fórumok védelmi réseit kihasználó mások), hogy - mint szinte mindenki más - én is hasraütött számokat adok meg...

De ha megmondod, hogy lehet kikapcsolni, kipöckölöm. Keresgélni nincs kedvem.

User CP -> Edit Your Details -> Privacy

Grabi 08-31-2008 00:54

miért olyan személyes adat a születési adatod?

mondjuk egyetlen hátránya, hogy happy birthday-es e-mailek tömkelegét kapod, aminek a végén odaírják, hogy amúgy igazán vehetnél viagrát meg XXL :)

All times are GMT +1. The time now is 15:32.