![]() |
Quote:
a másodikhoz nem értek, majd Ati megmondja... és ez a vipes dolog szerintem nem zavar túl sok embert (hozzáteszem ha sok az eseményed úgyis le kell görgetni;)), külön csak neked pedig azért nem lesz, mert akkor Ati holnaptól több 100k ori különkívánságait kezdhetné teljesítgetni:D |
Quote:
Quote:
A programozáshoz értesz kicsit; pont annyira hogy beleköss egy programozó által szükségesnek tartott megoldásba, de egy egyszerű fórumon a "quote tag" használata problémát okoz??:eek::rolleyes: |
Quote:
Egyébként jó az oldal, a játék is tetszik, két hét alatt ezt a két kényelmetlenséget találtam benne - pedig igencsak kritikus szemmel nézem. De mindenre van megoldás, ha szerveroldalon nem lehet megváltoztatni, kliensoldalon biztosan... De ne offoljuk szét... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Egyébként is, meg sem dicsértetek, milyen ügyes vagyok! Tudok idézni. 45 éves koromra ezt is megtanultam - köszönet nektek érte ;) |
Quote:
|
Quote:
De ha megmondod, hogy lehet kikapcsolni, kipöckölöm. Keresgélni nincs kedvem. |
Quote:
|
miért olyan személyes adat a születési adatod?
mondjuk egyetlen hátránya, hogy happy birthday-es e-mailek tömkelegét kapod, aminek a végén odaírják, hogy amúgy igazán vehetnél viagrát meg XXL :) |
All times are GMT +1. The time now is 15:32. |