Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   elmentett kristálygömbök (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3134)

Swiss 09-26-2008 19:24

Quote:

Originally Posted by reichz (Post 191870)
Sziasztok!
Nagyon jó téma,nekem is eszembe jutott már támogatnám az ötletet mert sokszor azért törlök gömböket mert nehéz keresni a sok közül.Nem sok időt vesz igénybe feltolni a lap tetejére de tényleg rettenetesen idegesítő mikor hirtelen keresel...

Az információ mentős progit nem is használjátok? :eek:

Stev 09-26-2008 23:58

Quote:

Originally Posted by Swiss (Post 191877)
Az információ mentős progit nem is használjátok? :eek:

De igen ;)

(rövid)

Ati 09-27-2008 03:44

Ne offoljuk szét a megbeszéléseket. Köszi.

-Fegya- 10-04-2008 11:00

A kereső nagyon hasznos és szerintem jól használható. Sokkal szívesebben nézem végig a keresés eredményét, minthogy végiglapozzam a gömböket.

Nekem tetszene olyan funkció, hogy a duplikátumokból a régebbiek törlése. Kereséssel ugyan szűrhető, hogy a régebbieket ne mutassa, de feleslegesen elszaporodnak a szükségtelen gömbök. A duplikátumokat pedig kikeresni és a régebbieket egyenként törölni elég macerás.

vityu 10-04-2008 18:44

Quote:

Originally Posted by -Fegya- (Post 192693)
A duplikátumokat pedig kikeresni és a régebbieket egyenként törölni elég macerás.

Főleg úgy, hogy csak kiírja alulra, hogy törölve, de ahhoz frissíteni kell az adott oldalt, hogy azon megjelenjenek azok, amiket szépen át lehet ugrani, ha rányomsz a következő oldalra, amihez megint le kell görgetni az oldalt az aljára, majd ismét fel, hogy lapozhass.

tulip 10-13-2008 11:47

Quote:

Originally Posted by -Fegya- (Post 192693)
A kereső nagyon hasznos és szerintem jól használható. Sokkal szívesebben nézem végig a keresés eredményét, minthogy végiglapozzam a gömböket.

Nekem tetszene olyan funkció, hogy a duplikátumokból a régebbiek törlése. Kereséssel ugyan szűrhető, hogy a régebbieket ne mutassa, de feleslegesen elszaporodnak a szükségtelen gömbök. A duplikátumokat pedig kikeresni és a régebbieket egyenként törölni elég macerás.

Duplán nem fordulnak elő, mert csak 1-szer engedi lementeni. Amelyikről pedig több gömb készült, az értékes információ lehet, szerintem nem lenne hasznos a többször gömbözött orikról a régebbi gömbök törlése.

Ellenben ha lehetne az összes kilistázott gömböt törölni, az hasznos lenne, mert akkor a régi, már használhatatlan gömböket egyszerre törölhetnénk.

-Fegya- 10-14-2008 07:20

Quote:

Originally Posted by tulip (Post 193476)
, Amelyikről pedig több gömb készült, az értékes információ lehet, szerintem nem lenne hasznos a többször gömbözött orikról a régebbi gömbök törlése.

,

Ha azt írom, hogy tetszene olyan funkció, akkor az azt jelenti, hogy én dönthetnék arról, hogy a régebbieket törlöm-e.

-Fegya- 10-14-2008 08:22

Szerintem nagyon hasznos lenne, ha az elmentett kristálygömbjeim elérhetőek lennének a pontlistából.
A kék "I" betű nemcsak a friss információkat, hanem a régebben elmentett kristálygömböket is megmutatná.

vityu 10-14-2008 09:49

Quote:

Originally Posted by -Fegya- (Post 193532)
Szerintem nagyon hasznos lenne, ha az elmentett kristálygömbjeim elérhetőek lennének a pontlistából.
A kék "I" betű nemcsak a friss információkat, hanem a régebben elmentett kristálygömböket is megmutatná.

Persze kiemelve, hogy ez a kristálygömb NEM friss!

Tsobi 10-14-2008 12:47

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 193537)
Persze kiemelve, hogy ez a kristálygömb NEM friss!

Vagy időrendbe téve,alulról felfelé,és akkor a legfrissebb lenne felül.

All times are GMT +1. The time now is 16:57.