Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   veszteségek (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=313)

Nessel 04-04-2006 15:37

Én is így tapasztaltam.
Annyival egészíteném ki a dolgot, hogy amilyen arányban csökkennek a veszteségek, ha nagyobb sereggel mész, nagyjából annyival nőnek a másik oldalon a veszteségek is.
Közel azonos erők esetén pedig azért hullik a nép mindkét oldalról. Volt már hogy többet vesztettem nyertes támadóként, mint a vesztes, de ebben már biztosan benne volt a faji módosító is.
A fosztás, foglalás és pusztítás eddiglen úgy tűnik, hogy nagyjából hasonló mértékben okoz veszteséget, a mészárlás meg értelemszerűen többet, hisz ez a cél.

vonos82 04-04-2006 17:15

Én is jártam már úgy, hogy mikor hozzám bejöttek, annyi volt a veszteseégem egységszámban, mint amikor én mészároltam...

Kicsit át is alakítottam az orit, biztos-ami-biztos
:D

Tacsiazuma 04-04-2006 20:22

A torony befolyásolja a veszteségeket.. ami íjász a toronyban van az, pl. alig hullik.. ellenben az elitek a Moszkvai hómezőt nyílzáporral spékelve nem túlzottan bírják..

vonos82 04-12-2006 19:23

Nem tudom, OFFtopic -e, de a tűzgolyónál mi a helyzet ?

Nyilván a civilek jobban égnek a betoníjászoknál, de inkább a mennyiség (amiból több van , jobban hullik...), vagy a HP, életerőpont, a védőérték, vagy mittom én mi számít?

Apa 04-16-2006 15:12

mongyuk ha abszolut nem támacc senkit, akkor szerintem redukálni lehet a veszteséget...:D
ha téged támadnak abban az esetben ez természetesen más szinezetet ad a dolognak.
ugyhogy megkell mondani mindenkinek, hogy ne támaggyanak és kész.
csak azt nem értem, hogy nem öregszenek a katonák.
senkit nem fokoznak le mongyuk hadtáposnak, mer részegen hasba szurta a kollegáját, 1 kiados kocsmai kártyapartit követően, bár ez sűrüm elofordul jobb családokban is...:D

Synkel 04-18-2006 18:49

Quote:

Originally Posted by Apa
mongyuk ha abszolut nem támacc senkit, akkor szerintem redukálni lehet a veszteséget...:D
ha téged támadnak abban az esetben ez természetesen más szinezetet ad a dolognak.
ugyhogy megkell mondani mindenkinek, hogy ne támaggyanak és kész.
csak azt nem értem, hogy nem öregszenek a katonák.
senkit nem fokoznak le mongyuk hadtáposnak, mer részegen hasba szurta a kollegáját, 1 kiados kocsmai kártyapartit követően, bár ez sűrüm elofordul jobb családokban is...:D

Apa, aszongya a cucc, hogy neked még nem adhatok ződet, pedig ez megérne egyet:D

Mike zoostorm 04-18-2006 19:38

Quote:

Originally Posted by Apa

Ez nekem is mukodott.. mar kiprobaltam ez 100% ig tuti...

All times are GMT +1. The time now is 20:45.