![]() |
Ez alapjáraton hülyeség, megcsavarva annyival, hogy akiknek sok pénzük van, azoknak most még több előnyük lenne :p
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Így van..... Ezért nem lett volna hátránya a kis oriknak De mivel roossz az ötlet, én is beismerem, ezért nem kell vele foglalkozni.:o:o;) |
Hát ez egy elég furi ötlet így elsőre, de ha kicsit mélyebbre megyünk és belegondolunk, hogy mit is szeretnél,akkor talán megérti mindenki.
Szóval eladod a készidet? És mi alapján döndtjük el,hogy kinek mennyit ér a te készültséged? Vagy ha felvennék tőled 100% készit,akkor pl. én azt hol tárolnám? Lenne egy készültség raktár is? Vagy akár csinálhatnánk külön készültség piacot is.Alapból 3-szor lehetne benézni,de a vipesek 5 alkalommal vehetnének a készültségpiacról készültséget. Több ötletem nincs,de ha már így belemásztunk lehetne morált is eladni....:rolleyes: Mondjuk a katonai morál drágább lenne, mint a sima,de a katonai morálért lehetne drágakővel is fizetni.. Még filózok és leírom, ha van valami ötletem ezzel kapcsolatban. |
Quote:
Viszont már én se foglalkozok vele:) |
Quote:
|
Tudom hogy az előzőek már feledésbe merültek... De ott van például az Aranyalma.
Ahol is készültségből pénz készül. Ezt pl miért nem lehet tolvajokkal is megtenni? |
Quote:
Az ötletnek van egy alapja, amiben szerintem van amit érdemes lenne átgondolni, de ahogy előadtad, nem fűzök hozzá sok reményt... |
Lehetne például egy ilyen pont:
-A császár kirablása :D:D:D A császár úgyis annyi mag farkasnak segít... nem tart otthol tolvajokat :rolleyes: |
All times are GMT +1. The time now is 14:02. |