![]() |
Steve megvan az új faj amit keresünk.
Fantom:) "megmondom: fantom. Márpedig az ilyen fantom dolgok nekem nem túl reálisak." Egyébként tényleg el lehetne rajta gondolkodni:) Vagy az lenne az elf?? |
Quote:
"xy (#999999) támadó sereg visszafordult." amennyiben nem távoloztam és nem látom, h jön felém a sereg, akkor nem kapok értesítést a visszafordulásról. |
Quote:
"Ez azért nem jó, mert aztán mennének a support-ra a levelek, hogy ő hogy tudta visszafordítani a seregét, mikor én nem tudom, biztos csalt!" :D |
Quote:
"xy (#999999) támadó sereg szétszéledt, ezért visszafordult." egy szétszéledt sereg ugyan nem fordul vissza.. tehát: "xy (#999999) támadó sereg szétszéledt és nem folytatja útját." szerintem ki lehet találni rá a megfelelően egyértelmű szöveget. |
Quote:
Ati kifogására pedig talán az lehetne a megoldás, hogy ne csak az legyen kiírva, hogy "10 éve az egyik legnagyobb", hanem az is: jelenleg 123456778 játékos játszik ezzel a játékkal. Ebben az esetben bármilyen láma elkezdhet gondolkodni. Talán, ha nekik megy és megvannak elégedve biztos bennem van a hiba, lehet valamit nem tudok? Aki pedig csak nyafog és vádaskodik az inkább ne is legyen itt. |
Quote:
Mi van most: ha kiküldesz 4k körre egy sereget akkor csúnyán beszívod. Hogy vkit ne szivassunk meg ennyire egyéni elbírálásban az adminisztrátor törölheti a sereegét. Örüljünk, hogy legalább ennyi rugalmasság van a játékban. CSAKHOGY! Ha most látja a pannon hogy 4k körre jön rá sereg, és utána eltűnik (Ati kézzel kiveszi) akkor mivan? "Hibás a játék, eltűnt a sereg!!!", "Olyan dolog történt, ami nem magyarázható a súgó szabályaival!", "Kivételezés történt, a Bélát biztos szereti az admin, a múltkor állítólag látták őket együtt a Tescoban a zöldségosztályon, jóhogy neki kiveszi a sereget." Ezzel szemben ha a javaslatom megvalósulna, ez a két lehetőség bekerülne a súgóba is. ezekután ha vkinek eltűnne egy kiküldött serege akkor mivan: "Mi történt srácok? van erről vmi a súgóban? Van? akkor nézzünk utána. Ez a genyó kijött 24 körre, azt akarta hogy menjünk szembe, ő bontott volna, véd, majd felfokozz és bever háromszor! Húde cseles! ne dőljünk be neki!" Remélem elfogadható az az érvelés, amivel nem egy vadiúj és rendkívül ritkán fellépő problémát szeretnék automatizálni és világossá tenni. Ha én kezdő lennék, és dacból kimennék a top1re 200 hekiről, aztán rájönnék hogy az necc, lenne lehetőségem visszacsinálni, a forumon segítenének, és nem törölnék... |
Erről a topicról most eszembe jutott,hogy ezelött 4 évvel kb a távolbalátás ki sem mutatta a klánsereg összetételét :) Akkor, hogy vinnyognának egyesek ha most is így lenne :D Nem tök mindegy mindenkinek, hogy visszafordul e a sereg vagy sem? Kárt ugysem tesz senkiben, felesleges ezzel ennyit foglalkozni ;) Ha meg valaki bekajálja a humbugsereget és visszamegy fullra akkor van taktikai értéke is, hogy nem fordul vissza ilymódon hasznos a játék élvezhetőségét tekintve.
|
Szerintem legyen egy minimum, pl 24 kör, amiről vissza lehet fordítani.ha 23 körre támad, akkor már nem, és kész.
|
Quote:
"Az egyik pillanatban jön felém két sereg, a másikban az országok ugyanott vannak, ahol eddig, de már csak egy sereg jön felém." |
Quote:
Mindez azért, mert van, aki nulla sereggel támad, és akkor jajj nem tud újrázni, meg jajj mi lesz most. Megoldás: ne támadj nulla sereggel. Elég egyszerűnek tűnik ez a megoldás így elsőre. :) |
All times are GMT +1. The time now is 22:34. |