Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   PC (hardver, szoftver, játékok stb.) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Antivirus 2009 eltávolítása (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3083)

Andrew 09-14-2008 21:51

Quote:

Originally Posted by KPeti999 (Post 190718)
Nekem meg egy AntiSpyCheck nevű került fel valahogy a gépre, és sehogy se tudom letörölni. Nekem nem a netem lassul tőle hanem vagy 5-10 ablakot dob ki bizonyos időközönként, meg a gép indításakor, és mindegyik bezárásakor kiírja hogy nem vetted meg a progit, itt meg itt tudod megvenni, letölteni stb. Amit tudtam azt letöröltem vele kapcsolatban, a Programok telepítése és törllése-ben pedig nem is szerepel. Ha valaki tudna egy-két tanácsot adni azt megköszönném:)

msconfig-ban vedd ki az automatikus indításból :)

[HTPA]GeeForce 09-15-2008 07:09

hol járkáltok a neten srácok, hogy vírusírtónak álcázott trójaikat szedtek össze? :D

Mindkettőtöknek javaslom: manuális kiírtás regeditből. (Tudom, hogy Ati már megmosolyogta ezt a kijelentésemet korábban, de nekem az esetek 90%-ába bejön... És egyáltalán nem tart sokáig. Beírod a keresésbe, amit keresel, és utána csak nyomkodod az F3 - DELETE gombkombinációt... odaugrik, letörlöd. ugrassz a következőre.. így tovább.)

Utána fel lehetne telepíteni egy UniBlue programcsomagot. ha jól emlékszem, 60-70 MB az egész. Van benne olyan, hogy SpeedUpMyPC v.3.5, RegistryBooster V2, meg SpyEraser V2.
Nálam egész jól funkcionál a kis dög, és elég intelligens, mert felismeri, ha a saját programjai közül fel van valami telepítve. És hogy azok futnak-e jól.

Iszonyatos mennyiségű moslékot képes eltávolítani a gépedről.
nem mellékesen pedig egyes programonként be lehet állítani a processzorkihasználtságot, meg ilyesmi... Ki lehet pucoltatni a memóriát, ha a windoz benne felejt valami haszontalant, stb..

Egyébként mind a kettőtök cucca eléggé adware, vagy spyware gyanús.. Szóval egy jobb adware/spyware/malware írtó szerintem lepuceválja.

Erre a fent említetten kívül javaslom az Avast!-ot, és a XoftSpySE-t.

[HTPA]GeeForce 09-15-2008 07:20

A XoftSpySE pont tegnap lett betesztelve, ahveromnál éppen egy ilyen ablakfeldobálós adware sz*rságot pucolt le. Ami mellékesen egy elég agresszív trójai volt. Nálam is talált 4 med risk tracking cookie-t, pedig nemrég írtottam végig a gépemet. Szóval szerintem használhatóak a fentebb említett programok.

Sok sikert mindkettőtöknek!

Grabi 09-15-2008 14:00

hmmmm, hát magas számteches tudásommal nem sikerült az eltávolítás. itt ugrál fel nekem, mint egy bakkecske.

a megoldás a format c. nos a problémám, hogy van egy 45 gigás könyvtáram, amiben benne vannak az adataim: fele főleg zene meg videó. ezeket meg szeretném őrizni és csak a maradékot format czni. mi a teendő?

lehetőleg lebutítva!

rak_loo 09-15-2008 15:30

Quote:

Originally Posted by BigPi (Post 183572)
Remélem rajtam kívül más is találkozott ezzel a programmal. Ha igen talán tud is segíteni, hogy hogyan távolítsam el a gépemről.
A programról nem túl sokat tudok. Az biztos, hogy elég agresszív és gyakran blokkolja az IE.-t. Főleg a jelszavas oldalakat. Így bizony néhány vip nélküli országomba sem tudok belépni.

Az egyik helyi szervizben azt mondták, hogy elég hosszadalmas a leszedése.
Remélem még is tud valaki segíteni az eltávolításában. Lépésről, lépésre kellene leírni a dolgokat.
Megpróbáltam törölni, de csak annyit értem el, hogy amikor rákeresek, az leállítja az intézőmet.

ctrl+alt+del >>>>folyamatok>>>>nálam:"fájl helyének megnyitása" és onnan kitörölsz minden még a rejtett fájlokat is...Nekem már vagy 5ször bejött. ;)

Kutyuleee 09-15-2008 15:53

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 190771)
hmmmm, hát magas számteches tudásommal nem sikerült az eltávolítás. itt ugrál fel nekem, mint egy bakkecske.

a megoldás a format c. nos a problémám, hogy van egy 45 gigás könyvtáram, amiben benne vannak az adataim: fele főleg zene meg videó. ezeket meg szeretném őrizni és csak a maradékot format czni. mi a teendő?

lehetőleg lebutítva!

Kiirni DVD-re a cuccot, és utána imádkozni, hogy a gyökérfájl, ne legyen a 45giga között:D

Grabi 09-15-2008 17:14

gyökérfileig értettem, ott elakadtam :)

egy dvd-re ráfér már 45 giga? :o

Andrew 09-15-2008 17:20

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 190802)

10 simára már igen :D (de dupla rétegű kétoldalúból elég 3 is :D)

Grabi 09-15-2008 17:21

áhá! akkor asszem a látott filmek/videók is mennek a lecsóba és csak a zene meg még pár apróság marad. így is 7 giga. jaj nekem :)

Eke 09-15-2008 17:22

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 190802)

persze csak ujrairhatót vegyél .Ráirod,majd a többit szintén zenész.:D

All times are GMT +1. The time now is 14:25.