![]() |
Quote:
|
hol járkáltok a neten srácok, hogy vírusírtónak álcázott trójaikat szedtek össze? :D
Mindkettőtöknek javaslom: manuális kiírtás regeditből. (Tudom, hogy Ati már megmosolyogta ezt a kijelentésemet korábban, de nekem az esetek 90%-ába bejön... És egyáltalán nem tart sokáig. Beírod a keresésbe, amit keresel, és utána csak nyomkodod az F3 - DELETE gombkombinációt... odaugrik, letörlöd. ugrassz a következőre.. így tovább.) Utána fel lehetne telepíteni egy UniBlue programcsomagot. ha jól emlékszem, 60-70 MB az egész. Van benne olyan, hogy SpeedUpMyPC v.3.5, RegistryBooster V2, meg SpyEraser V2. Nálam egész jól funkcionál a kis dög, és elég intelligens, mert felismeri, ha a saját programjai közül fel van valami telepítve. És hogy azok futnak-e jól. Iszonyatos mennyiségű moslékot képes eltávolítani a gépedről. nem mellékesen pedig egyes programonként be lehet állítani a processzorkihasználtságot, meg ilyesmi... Ki lehet pucoltatni a memóriát, ha a windoz benne felejt valami haszontalant, stb.. Egyébként mind a kettőtök cucca eléggé adware, vagy spyware gyanús.. Szóval egy jobb adware/spyware/malware írtó szerintem lepuceválja. Erre a fent említetten kívül javaslom az Avast!-ot, és a XoftSpySE-t. |
A XoftSpySE pont tegnap lett betesztelve, ahveromnál éppen egy ilyen ablakfeldobálós adware sz*rságot pucolt le. Ami mellékesen egy elég agresszív trójai volt. Nálam is talált 4 med risk tracking cookie-t, pedig nemrég írtottam végig a gépemet. Szóval szerintem használhatóak a fentebb említett programok.
Sok sikert mindkettőtöknek! |
hmmmm, hát magas számteches tudásommal nem sikerült az eltávolítás. itt ugrál fel nekem, mint egy bakkecske.
a megoldás a format c. nos a problémám, hogy van egy 45 gigás könyvtáram, amiben benne vannak az adataim: fele főleg zene meg videó. ezeket meg szeretném őrizni és csak a maradékot format czni. mi a teendő? lehetőleg lebutítva! |
Quote:
|
Quote:
|
gyökérfileig értettem, ott elakadtam :)
egy dvd-re ráfér már 45 giga? :o |
Quote:
|
áhá! akkor asszem a látott filmek/videók is mennek a lecsóba és csak a zene meg még pár apróság marad. így is 7 giga. jaj nekem :)
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 14:25. |