Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Miből lesz a pénz a Hódítóban? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=308)

Xeper 03-04-2006 22:45

Quote:

Originally Posted by Senki
a bank és a kereskedő lehet a jó gondolat... a másik ugyanide illő kérdés persze hogy a sok föld is honnét jöt össze? mert új földet csak felfedezéssel lehet behozni vagy egy új ori regelődésekor jön +200 heki :rolleyes:

Figyelemmel kísérheted a földtermelődést a román hódítóban... :D
Amúgy nagyon egyszerű: ha van 4 jó játékos (jobb mint a többi valamennyicskével :) ), ők foglalnak minden alattuk levőtől... akkor már a többiek fedezni is tudnak arra a szintre... ekkor az erősek megint leverik őket, de ekkor ismét kitolódik a fedezési limit... :)

A kereskedők valóban nagyon sok pénzt hoznak a játékba... én úgy emlékszem hogy a személyiségek előtt még mindenki csóró volt, kevés arany volt játékban. De még most is lehet érezni a csoportok többségében ha egy pénzes ori jön/továbblép. Kivétel talán az A, ahol általában nem a legnagyobbak/nagy termelők lépnek tovább.

Edu (Shagor #307669) 03-04-2006 22:48

Quote:

Originally Posted by Senki
problémát én a pénzbe se látok.. :D

Jó, persze. Ez egy elméleti probléma, valójában a kutyát sem érdekli (engem leszámítva :D), hogy honnan van a pénz, van és kész. De szerintem nem egy kategória a földdel.

Xeper 03-04-2006 22:49

Quote:

Originally Posted by Edu (Shagor #307669)
Ti, ha nem adnátok el a piacon semmit, nem lopnátok/fosztogatnátok, akkor adóból, bónuszból, meg a többiből fent tudnátok tartani az országot? Nem hiszem. Márpedig valakinek meg kell termelnie azokat az összegeket, amit képzésre, tekercsírásra, meg ilyesmire fordítunk.

Indítottam egy kis kereskedő elfet, az 5 bankkal megtermeli a szükséges pénzt mindenr... magam írom a tekijeim, veszem a fegyver felét, képzek, és egyre több a pénzem :D
Tehát a kereskedő az aki a legtöbbet hozza ilyenkor. Vagy maradnak a drágakőbányák(egy törpének kb 40% annyi pénzt hoz egy drágakőbánya mint a kereskedőnek a bank :) )

Edu (Shagor #307669) 03-04-2006 22:55

Quote:

Originally Posted by Xeper
A kereskedők valóban nagyon sok pénzt hoznak a játékba... én úgy emlékszem hogy a személyiségek előtt még mindenki csóró volt, kevés arany volt játékban. De még most is lehet érezni a csoportok többségében ha egy pénzes ori jön/továbblép. Kivétel talán az A, ahol általában nem a legnagyobbak/nagy termelők lépnek tovább.

OK, hajlok arra, hogy ezt elfogadjam. Tényleg, mikor réges-régen (egy messzi-messzi ...:)) játszottam, sokkal nagyobb jelentősége volt a bónusznak. Minden nap az volt az első, hogy bónuszoljak. Meg sokkal jobban oda kellett figyelni az adóra. Nem engedhettem meg, hogy kevesebb legyen az adó, mint a zsold. És gyors fejszámolás, 30 bankkal 225.000 aranyat lehet körönként összekaparni, ez napi 5,4 milla. És 30 bank nem is oly ritka mifelénk.
Köszi, meggyőztél.:cool:

Xeper 03-04-2006 23:02

Quote:

Originally Posted by Edu (Shagor #307669)
Köszi, meggyőztél.:cool:

Nem kellett győzködni :)

Edu (Shagor #307669) 03-04-2006 23:11

Akkor is kösz! Most már nyugodtan alszom. :D

director 03-05-2006 01:51

Quote:

Originally Posted by Xeper
Figyelemmel kísérheted a földtermelődést a román hódítóban... :D
Amúgy nagyon egyszerű: ha van 4 jó játékos (jobb mint a többi valamennyicskével :) ), ők foglalnak minden alattuk levőtől... akkor már a többiek fedezni is tudnak arra a szintre... ekkor az erősek megint leverik őket, de ekkor ismét kitolódik a fedezési limit... :)

igen, amit írtál, az mind teljesen igaz:)..
(ha már úgyis szakértő vagy, igazán jöhetnél fentebb is románban.. mit tétlenkedsz odalenn?:P)

-Fegya- 03-05-2006 09:06

Kihagytatok egy nagyon nagy új pénz keletkezési forrást, az újraindulást. Maximum pénzzel 500 körönként újrázni, hát ez aztán tényleg sok pénzt hoz a játékba...

Senki 03-05-2006 10:24

Quote:

Originally Posted by -Fegya-
Kihagytatok egy nagyon nagy új pénz keletkezési forrást, az újraindulást. Maximum pénzzel 500 körönként újrázni, hát ez aztán tényleg sok pénzt hoz a játékba...

es valóban! gondold el, hogy van a tagnak 4MRDje amikor bejön meg egy rakás tekercse és katija. feljebb emgy még több lesz neki, elad mindent lepassszol szövinek és újrázik és megint hozott a játékba 4 MRD-t meg tekit és újabb egységeket a piacra.... hmmmm :p

Edu (Shagor #307669) 03-05-2006 10:39

Upsz. Ez aztán végképp nem jutott eszembe. Nem semmi.
De vajon mennyire jellemző? Inkább csak magasabb szinteken, nem?

All times are GMT +1. The time now is 16:36.