![]() |
Arwen kb. az esetek 70%-ban azért választ valaki elfet hogy gyorsan fordulhasson A-ból szal nem hiszem hogy olyan nagyon vinne fel bárki is földet. De persze tévedhetek :))
|
Quote:
Elfet akkor, ha huzamosabb ideig szeretnek lenni topba, es azt akarom, hogy ne nagyon csesztessenek, es foroghassak a tobbi orimmal B-bol, mondjuk. :) |
Quote:
Tudod nem mindenkinek van annyi ideje mint neked vagy például nekem ezt figyelembe kell venni. |
Quote:
(De mar megint nem arrol van szo, amirol kellene...) |
Quote:
de ha te mindent annyira jobban tudsz szted miért van annyi elf A-ban ??? |
Quote:
Gondolkodj... Es en itt be is fejeztem ezt. Nem azert, mert nem tudnek valaszolni, hanem mert nincs kedvem, es nem ezert van ez a topic. |
arwen itt nem azzal van a probléma, hogy vkivel nem értessz egyet. ez alapvetően tök jó, vitázni tök jó, más gondolatokat megérteni tök jó, a fórum tök jó.
de ha ilyen mondatot írsz: "Szerintem meg ne adjanak ötleteket, és ne akarják megváltoztatni a játék menetét azok, akik nem játszanak." akkor az nem tök jó. attól h másfél hónapja nem játszik vki szerintem ugyanolyan rálátása lehet a játékra mint neked. |
Szerintem meg Arwent is szeretjük, meg Fegyát is szeretjük, és hogy ők összekaptak, vagy csak nem tetszik egyiknek a másik írása, az 2 hsz volt, ti meg a fél topikot tele írtátok már azzal, hogy ne izélkedjen senki... Na ki offol? Arwen, vagy mások?
Viszont a topic érdekelne, mert mivel nálunk anarcba nincs 1. szint, ezt nem tudjuk/tudom letesztelni, és ezzel én se vagyok tisztában. (Mondjuk már majdnem mindegy, mert nem elf orim van fent A-ban. De volt olyan is. És lesz is még! Mert még midnig elfmániám van!) Mindenesetre én úgy tudom, ahogy Arwen (és a súgó is) írta. De kíváncsi vagyok rá, ha esetleg nem így van. A csoportba bele tartoznak az SZK-s országok is, mert ők is az 1/A csoportban vannak... Számomra így is logikus, mert ha nem tartoznának bele, a ki-be lépkedésekkel baromira lehetne manipulálni az elfek fedezését... Így meg nem lehet, mert X tag van a a csoportban, mindegy, hogy ki van bent, és ki van kint szk-n... Remélem senkit sem bánt a hozzászólásom. |
Akkor kipróbáltam. Elfel az szk-n lévő orik is beleszámítanak. Angol A-ba a top 10% és a top 4, egy és ugyanaz a hely, de nekem sikerült nagyobb hekire fedeznem, mint a mostani 4. helyezett.
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 14:15. |