Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Bármilyen kérdés, nem csak kezdőknek (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=306)

Steve 03-30-2006 09:36

Quote:

Originally Posted by Phoenix
kiindulásnak nem rossz, cask annyi a gond vele, hogy így az embereidet többfelé kell osztanod, és hogy egy normális védelmed legyen a hadisok ellen, akkor nem amrad elég hely a toliknak meg a variknak, és ez így tovább...aztán meg ha bekerülsz egy szövibe, akkor viszont át kell építened egy csomó mindent, igaz ha egy normális szövibe kerülsz, akkor finanszírozzák neked :)

Ha elmennek NEM fokozódnak le! AZ oké hogyha nem a tekis dolog akkor egy lehetőség: éhesekl voltak az emberek ezért mentek el, az intéződ úgy volt beállítva hogy annyi templomot nem tartottak fenn, de amikor elmentek utána ugye őket nem kell etetni, szal a kajafogyasztásod visszaesett, ergó visszajöttek az emberek:)
mellesleg az üres helyet akkor is kiirja a tanácsadód ha nincs embered, ezért van odairva hogy 100% esetén...;)

Phoenix 03-30-2006 09:42

Quote:

Originally Posted by Steve
Ha elmennek NEM fokozódnak le!

ha nem fokozódnak le, akkor miért vol az hogy amikor elment 2k varim, hogy a népességem 5500 helyett 7500 lett?? :)

Steve 03-30-2006 09:48

hát most asszem megígérem hogy megkeresem a sugoban ezt a részt mert nekem is gyanus lett...:confused:
de a vége az bizti igaz és az a lényeg:p

Xeper 03-30-2006 10:00

Quote:

Originally Posted by Steve
Ha elmennek NEM fokozódnak le! AZ oké hogyha nem a tekis dolog akkor egy lehetőség: éhesekl voltak az emberek ezért mentek el, az intéződ úgy volt beállítva hogy annyi templomot nem tartottak fenn, de amikor elmentek utána ugye őket nem kell etetni, szal a kajafogyasztásod visszaesett, ergó visszajöttek az emberek
mellesleg az üres helyet akkor is kiirja a tanácsadód ha nincs embered, ezért van odairva hogy 100% esetén...;)

Ha elmennek, akkor az azt jelenti hogy lefokozódnak ;)
Az esetek többségében néphiányra vezethető vissza az elmenetel, tehát így az összeomlás tovább tart mintha csak simán eltűnnének :)
A helyekkel meg igazad van: azt írja ki hogy menyi helyed LENNE ha minden működne...és mivel kerek 260 lépett, feltételezem hogy 2 templomod nem működött egy 30% lakáshelyzetis fajjal :D (a lelépésük után a főoldalon sem láttad már a néphiányt, mert 260nal lett több belőlük...)

Predi 04-14-2006 14:56

Üdw

Na most hadd kérdezzek egy olyant ha pl regelek orikat és még nem jött ki a védelem alól és szabira tettem akkor törlődnek ??? mert nekem töröltek 4 -et... :mad: ( még azonosítva se voltak!!) azért :confused:

Ati 04-14-2006 15:00

Quote:

Originally Posted by Predi
Na most hadd kérdezzek egy olyant ha pl regelek orikat és még nem jött ki a védelem alól és szabira tettem akkor törlődnek ??? mert nekem töröltek 4 -et... :mad: ( még azonosítva se voltak!!) azért :confused:

Ha nem azonosítod őket egy héten belül, akkor természetesen törlődnek. Erről előzetesen e-mailt is kapsz, szóval ebben semmi meglepő nincs.

Steve 04-14-2006 15:02

Ati átlépte a bűvös 1000res határt!:D

vonos82 04-14-2006 20:50

OFF

Erre gyurok én is:D

Sikkes 04-21-2006 14:50

Quote:

Originally Posted by csunyabogar
hmm... ezt a vádaskodást láttam ma már vhol... lassú csopis vagy? :D

Most mikor kezdődik a hétvégi?

Kocka 05-15-2006 08:48

Quote:

Originally Posted by Ati
Ha nem azonosítod őket egy héten belül, akkor természetesen törlődnek. Erről előzetesen e-mailt is kapsz, szóval ebben semmi meglepő nincs.

Ezek anarchos orik voltak? :)
Ha nem akkor nincs is min csodálkozni :D

All times are GMT +1. The time now is 17:25.