![]() |
Ati
Ezeket értem, de tudom, hogy a szövimnek van elitje, és mége jön... Ilyenkor mit rontottam el (2 körre nekem, 3 körre Neki)? |
Quote:
2, nem jelölöd be, hogy viszed a támadáshoz A kettő közül valamelyik, vagy mindekettő. |
Saját sereged támad zzz (bbbbb) - 2 kör: 0 katona, 0 támadó, 0 íjász, 193 lovas, 1073 elit (Vérszomj) [fosztogatás]
zzz (bbbbb) - 1 kör: 0 katona, 0 támadó, 0 íjász, 100 lovas, 1998 elit (Vérszomj) (2 tábornok) [mészárlás] zzz (bbbbb) - 1 kör: 0 katona, 0 támadó, 0 íjász, 200 lovas, 2498 elit (Vérszomj) (2 tábornok) [pusztítás] Szövetséges támadásba segítesz -- Sereged szövetségesnél segít -- Szövetséges seregek országodban xxx (yyyyy) 1 kör múlva érkezik: 0 katona, 0 védõ, 0 íjász, 0 lovas, 0 elit xxx (yyyyyy) - 1 kör múlva érkezik: 0 katona, 0 védõ, 0 íjász, 0 lovas, 0 elit Ezt irja a tanács... |
Mi a teendő?
|
Mi a kérdés? :) Nézd meg a szövetségeseid tanácsadóoldalát, hogy segítenek-e. Magadnál ezt nem látod.
|
De hát 10 százaléknák kevesebbet még ha akarnának sem tudnának segíteni, nem?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
sereghívás
Ahogy elnéztem a témanyitó már kapott választ, így nem nyitok újat hasonló jellegű kérdésemmel; ha azt akarom hogy egy adott körre jöjjön segíteni védekezésben a szövim (távolbalátás után látom hogy 2kör múlva beér az ellen, a szövi 2 körre van), akkor mit írjak be, hány körre kérem a sereget..elég a 0kör, és beérnek, majd a támadás után másodpercekkel indulnak haza? Még nem kértem segítséget védésnél soha, de nem szeretnék tapasztalatból tanulni ez ügyben, azért kérdem :)
|
All times are GMT +1. The time now is 09:37. |