![]() |
Quote:
|
én nem látom a meghívót :S
|
nah megtaláltam, de ahhoz új fórumot kellett létrehoznom.
|
hali!
nekem egy olyan szőke kérdésem lenne, hogy hol lehet meghívót küldeni?:)) |
Quote:
2, elfogadtad már 3, rossz helyen keresed Ez utóbbi esetben kattints a fórum menüpontra (nem a szövifórumra, hanem a másikra), és ott találod. Ha már tagja vagy fórumnak, akkor a beírómező fölött. |
Quote:
|
Nekem ez nem tetszik és nem csinálok és nem is megyek semmilyen privátra....
Azért párhuzamosan a szokásos közösöket nem lehetne üzemeltetni a szokásos szabályokkal? |
Quote:
Ha nem vagyok tagja egy fórumnak sem, akkor nem írja kia meghívót. |
oké
de a meghívó elfogadás nem megy. mutatom: 2008-06-19 10:02:28 csiszolatlan tehetség (#503652) meghívót küldött: #523576 ez egy ismerősőm,belépett az oriba és rákattintott a fórum linkre: Kérjük tartsd be a fórum etikett szabályait. Jelenleg nincsen hozzáférésed egyetlen fórumhoz sem. A következőket teheted: Barátaidtól, szövetségeseidtől kérsz meghívást egy létező fórumhoz. Ha még nincs ismerősöd a játékban, akkor javasoljuk, hogy keress szövetségeseket. Ezt a Diplomácia menüpont alatt tudod megtenni. Nézz szét a meglevő hirdetések között, mielőtt sajátot adsz fel, hátha valaki más már pont Rád vár. Ha egyik ismerősödnek sincs fóruma, akkor hozz létre sajátot, és hívd meg a többieket! Új fórum létrehozásához kattints ide. és ezt írja ki...tehát mintha nem kapott volna meghívot,DE az események között ottvan hogy megkapta a meghívót! mi lehet a probléma? |
köszi a választ;)
|
All times are GMT +1. The time now is 17:21. |