![]() |
Quote:
|
Quote:
Kis hekin is jó lenne, meg normál csoportban is, mivel ott is vannak 199 (meg most már 200) hekis tekiíró orik. Meg úgy általánosságban is jó lenne, ha nem úgy nézne ki, hogy 20 körönként eltűnik a pénzed, hanem körönként pici. 200 hekin is jól jönne, hogy ha nem 20 körönként jönne be áganként 2k teki, hanem körönként jönne be 100 db/ág. |
Quote:
A legtöbb tekercsíró kifejezetten utálja, ha elcsúszik a tekercsírása, és nem egyszerre íródnak, hanem körönként. Feleslegesnek érzek egy olyan lehetőséget szorgalmazni, amitől hihetetlen rossz lesz minden résztvevő félnek, mert az eseménylista 20-szorosára nő, és rengeteg kerekcset veszít a szövetség egésze is. |
Ezt nem igazán értem :S
Nem mondtam, hogy csak körönkét lehessen megadni.. Aki akarja, nyugodtan írhatja egybe az egészet, 20 körönként. Én cask azt mondtam, hogy a körönként maximálisan írható tekercsek számát vegye figyelembe a HT, és ha én beállítom neki, hogy 1.000.000 tekit írhat, akkor ne adja ki 1 körben az utasítást 1.000.000 tekercsre, mert a pénzt levonja, de a tekercs nem íródik meg. |
Attól, hogy kevés embert érint, illogikus, és kártékony. A játékosok 90%-a számára felfoghatatlan mennyiségű pénz megy el a semmire. Többszáz milliárdokról van szó, amit hetente, de rossz esetben akár 1 nap alatt felél a HT tekiírásra. (a legsúlyosabb esetben 24 kv alatt ez 103 milliárdot jelent)
|
Quote:
|
Quote:
Baj akkor van, ha magától szétcsúszik, de azon se ez nem segít, se ez nem gátolja. A másik gond, ha nem 0-ra végződik a megírt tekercs darabszáma. De ehez se látom, hogy túlzott köze lenne. Abban viszont eléggé biztos vagyok, hogy ezt a funkciót nem hasunálnám semmire :) |
Quote:
|
Quote:
(nincs gigaorim anarchban, de ha jól értelmezem ez a szitu) |
Quote:
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 13:05. |