![]() |
nah akkor a tistán látás kedvéért elmondom mindenkinek hogy egy 11k hekis elf tudna felfedezni 1300hekit. Nem hiszem hogy ez olyan nagy buli lenne. Én igyekszem tisztelettel elfogadni mindenki véleményét de úgy látom itt néhányan a gondolkodás helyett csak simán ráhelyeseltetek a remyre, de senki nem gondolta át h milyen hatalmas nagy előnyröl is lenne itt szó :)
szal lényeg a lényeg egy elf sem lesz véletlen sem top 1, ha el is tudja használni a kedvezményes fedezését. |
Gyula, felvetésed miben különbözik attól, hogy a top4 is fedezhessen, ha van kedvezménye?
|
Quote:
Ebben van valami, én úgy tudnám elképzelni, hogy a kedvezményes fedezésre egységesen ne vonatkozzanak a korlátok. |
Quote:
Az elf tudja, hogy a10%-ig tud fedezni. Ha nem használja el addig a kedvezményt, az az ő döntése. Két döntése volt fedez vagy üt, nyilván azért az ütést választotta, mert az volt a jobb döntés. Ő döntött így. |
Quote:
Érted mit mondok? Rámutatnál hol beszéltem én elfről? |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
A mindenki pedig nem túl jó alternatíva, a top1 ne felfedezéssel gyarapítsa a földjét, akkor se ha csak korlátozottan tudja, a területének 25%-át(!) tudja felfedezni (elvileg). |
Quote:
Ez tetszett, mehetne valamelyik vicces topicba is:) Minek tartod egy korlát megkerülését, ha nem kiskapunak? Az eredeti felvetéssel kapcsolatban meg Remyvel értek egyet. Aki elfet választott az pontosan tudta már jóelőre, hogy csak a csoport 10%-áig tud fedezéssel haladni, ha fentebb is akar, akkor ütnie kell. Ez a mostani módosítás nem ad fedezési lehetőséget senkinek sem, akinek amúgy nem járna, csak olcsóbbá teszi azoknak akik fedezhetnek. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 16:31. |