Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Szabadság alatti események (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3020)

Betelgeuse 06-01-2008 09:45

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 178200)
Fél percbe telik, hogy szabiramenés előtt benyomkodjuk az értesítőt, és félpercbe, amikor visszajössz, hogy kinyomd, ha akarod.

Tehát felesleges. Ezt nem értem minek kell tagadni :rolleyes:
És ameddig ezt programozza Ati addig nem tud mással foglalkozni, asszem ezt se lehet tagadni :rolleyes:

Másik dolog, hogy a hódítóban sose a szavazások döntenek, hanem az indoklások, legalábbis én még nem láttam az ellenkezőjét :)

Evvel az erővel a kényelmi fejlesztések nagy része felesleges hisz mind csak pár kattintást spórolt meg...
Ráadásul wapról be se lehet kapcsolni és ha elfelejtem kikapcsolni szabi után teleszemeteli a postaládámat szóval támogatom

Valezius 06-01-2008 10:15

Quote:

Originally Posted by Betelgeuse (Post 178245)
Evvel az erővel a kényelmi fejlesztések nagy része felesleges hisz mind csak pár kattintást spórolt meg...
Ráadásul wapról be se lehet kapcsolni és ha elfelejtem kikapcsolni szabi után teleszemeteli a postaládámat szóval támogatom

Azért nem mindegy, hogy napi 20kattintást spórolsz meg, vagy amikor szabira mész, az ahoz tartozó 2-őt. Még ha mindennap szabira mennék, akkor is lényegi különbség van :)

Stevvel értek egyet: szerintem ezt túl bonyolult lenne leprogramozni ahoz képest, hogy mennyi hasznot hoz.

Persze került már be teljesen felesleges dolog. De az jóval kisebb programozási feladatot igényelhetett.

Valezius 06-01-2008 10:15

Quote:

Originally Posted by Smooth Scroller (Post 178223)
pontosan ugyanez a velemenyem. az email-es kuldesben csak az zavar, hogy minden 1es esemenyt 1esevel kuld el, es igy teletomi a postaladat. vhogy osszesiteni kene, legalabb orankent (koronkent) az az alatti osszes esemenyt.

Igen ez elég zavaró sajnos.

Stev 06-01-2008 11:04

Quote:

pontosan ugyanez a velemenyem. az email-es kuldesben csak az zavar, hogy minden 1es esemenyt 1esevel kuld el, es igy teletomi a postaladat. vhogy osszesiteni kene, legalabb orankent (koronkent) az az alatti osszes esemenyt.

Viszont szabi alatt nincs olyan rengeteg esemény, ami teleszemetelné a postafiókot. Max egy-két gömb, meg szabi első napján esetleg piac/támadás.

Ati 06-01-2008 13:06

Quote:

Milyen valós oka lehet annak, hogy nem szeretnél azonnal értesülni arról, hogy elkezdték lopni a tekercseidet, hanem erről csak akkor szeretnél információt kapni, amikor már mindent elvittek? :eek:

Betelgeuse 06-02-2008 07:33

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 178280)
Milyen valós oka lehet annak, hogy nem szeretnél azonnal értesülni arról, hogy elkezdték lopni a tekercseidet, hanem erről csak akkor szeretnél információt kapni, amikor már mindent elvittek? :eek:

szabin lévő országtól max. Te tudsz lopni:)

Fefe013 06-02-2008 07:36

Itt sztem általánosságban volt szó az email értesítőről;)
Meg én gyakran teszem úgy szabira az orit, h még várni kell neki pár órát, de én nem tudok már belépni és ez idő alatt lophatnak...:)

Fefe013 06-02-2008 07:41

Amúgy nem tartom a dolgot feltétlen szükségesnek, de ha bekerülne nem bánnám, mivel elég gyakran szabizok és azért kíváncsi vagyok, h kik azok, akik ekkor kíváncsiak rám, tehát ha az erőforrások is lehetővé teszik én nem vagyok ellene....

Mellesleg: a múltkor szabi alatt vki 42-szer vett a kinn lévő tekimből 1 db-ot, + visszajövő cuccok és néhány kíváncsi emberke, tehát ha kaptam volna ennyi emailt tuti, h bebolyolok...:)

Ati 06-02-2008 08:16

Quote:

Originally Posted by Betelgeuse (Post 178506)
szabin lévő országtól max. Te tudsz lopni:)

Szabin lévő ország eseményei igen ritkán lepik el a postafiókodat, úgyhogy gyanítom, hogy nem a szabadsárgól szólt a javaslat, hanem teljesen általánosan.

Hani 06-02-2008 11:10

Lenne egy kérdésem:

E-mailben kaptam:

2008.06.02. 10:55
Országodban a szabadság beállítva. Jó pihenést. Legkorábban 72 óra múlva fogsz tudni belépni.

2008.06.02. 11:37
HELYTARTÓ: Védelem, 1. próba: 36 körre feltéve. Mágikus pajzs, 1. próba: 36 körre feltéve. Tisztánlátás, 1. próba: 36 körre feltéve. Regenerálódás, 1. próba: 36 körre feltéve. Faji varázslat, 1. próba: 36 körre feltéve.

Szabi alatt mit tevékenykedik nekem a HT-? Ez valami formális dolog vagy a készültségemet is leviszi?

All times are GMT +1. The time now is 23:36.