![]() |
Quote:
Evvel az erővel a kényelmi fejlesztések nagy része felesleges hisz mind csak pár kattintást spórolt meg... Ráadásul wapról be se lehet kapcsolni és ha elfelejtem kikapcsolni szabi után teleszemeteli a postaládámat szóval támogatom |
Quote:
Stevvel értek egyet: szerintem ezt túl bonyolult lenne leprogramozni ahoz képest, hogy mennyi hasznot hoz. Persze került már be teljesen felesleges dolog. De az jóval kisebb programozási feladatot igényelhetett. |
Quote:
|
Quote:
Viszont szabi alatt nincs olyan rengeteg esemény, ami teleszemetelné a postafiókot. Max egy-két gömb, meg szabi első napján esetleg piac/támadás. |
Quote:
|
Quote:
|
Itt sztem általánosságban volt szó az email értesítőről;)
Meg én gyakran teszem úgy szabira az orit, h még várni kell neki pár órát, de én nem tudok már belépni és ez idő alatt lophatnak...:) |
Amúgy nem tartom a dolgot feltétlen szükségesnek, de ha bekerülne nem bánnám, mivel elég gyakran szabizok és azért kíváncsi vagyok, h kik azok, akik ekkor kíváncsiak rám, tehát ha az erőforrások is lehetővé teszik én nem vagyok ellene....
Mellesleg: a múltkor szabi alatt vki 42-szer vett a kinn lévő tekimből 1 db-ot, + visszajövő cuccok és néhány kíváncsi emberke, tehát ha kaptam volna ennyi emailt tuti, h bebolyolok...:) |
Quote:
|
Lenne egy kérdésem:
E-mailben kaptam: 2008.06.02. 10:55 Országodban a szabadság beállítva. Jó pihenést. Legkorábban 72 óra múlva fogsz tudni belépni. 2008.06.02. 11:37 HELYTARTÓ: Védelem, 1. próba: 36 körre feltéve. Mágikus pajzs, 1. próba: 36 körre feltéve. Tisztánlátás, 1. próba: 36 körre feltéve. Regenerálódás, 1. próba: 36 körre feltéve. Faji varázslat, 1. próba: 36 körre feltéve. Szabi alatt mit tevékenykedik nekem a HT-? Ez valami formális dolog vagy a készültségemet is leviszi? |
All times are GMT +1. The time now is 23:36. |