Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Jajj, ne bants, mert jelentelek! (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3016)

Remedy 05-31-2008 16:48

Jeleznem, hogy szovihaborurol beszeltem, nem eletkeptelen termelok fenyegetozeseirol.

Amugy a tekercsironak a legkonnyebb a helyzete, hiszem egyreszt egyseg alig van benne, a kat. moralja tokre nem fontos, valamint barmikor kibonthat 20-30 konyvtarat, es maris elerhetetlen. Ezenkivul persze at is epulhet, es harcolhat is :)

Aki extrem termelot epit, akar a csopi aljan, akar a tetejen, bevallalja hogy vagy egyszer csak leutik, vagy neha figyelni kell az orira :)

De ismetlem, en nem errol beszeltem :)

vityu 05-31-2008 16:57

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 178133)
Jeleznem, hogy szovihaborurol beszeltem, nem eletkeptelen termelok fenyegetozeseirol.

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 178106)
Mostani esetemben pl kapott egy szovi egyik tagja egy fosztast, erre elkezdtek tekercset lopkodni, 3an is. Elegge termelo beallitasuk volt, haderejuk szinte 0, mi szepen ki vagyunk epulve, 200 heki korul... Ezek utan kaptak par meszart, ami mivel foleg lefele ment, foleg a kat moraljuknak nem tett jot, persze kozben fosztas is ment...

Akkor eléggé félreértelmeztem valamit...

Remedy 05-31-2008 16:59

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 178138)
Akkor eléggé félreértelmeztem valamit...

Igen. Nem igazan tekiirok voltak, csak bena felepitesuek. :) Olyan 20 konyvtar volt bennuk, van amelyikben nem is volt... Na mindegy, nem a konkret pelda a lenyeg, hanem az, hogy neha mar 1 db meszar utan is ezzel probalnak takarozni :)

vityu 05-31-2008 17:01

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 178139)
Igen. Nem igazan tekiirok voltak, csak bena felepitesuek. :) Olyan 20 konyvtar volt bennuk, van amelyikben nem is volt... Na mindegy, nem a konkret pelda a lenyeg, hanem az, hogy neha mar 1 db meszar utan is ezzel probalnak takarozni :)

Mondjuk ez így van, és tényleg zavaró tud lenni, de hát szerintem el kell felejteni, és ütni.

Valezius 05-31-2008 17:09

Quote:

"Tudhatnátok hol a határ!

Semekkora stratégiai tudás nem kell egy éppenhogy a játékban újraindult országokat szétverni olyan orikkal akik már pár héttel régebben indultak, ez szánalmas, és ha jól tudom szabályellenes is, legalábbis a külsőn régen volt egy ilyen téma hogy tilos törlésig illetve szabizásig ütni valakit, márpedig ahogy látom nektek ez a célotok..."
Ezt akár én is írhattam volna :rolleyes:
Az elejét mindenképp, a másik felét még sose írtam le, de egy próbát megérhet. Jól mutat, és hátha bejön, ha nem az se baj.

Na bumm nem jó tudta, előfordul az emberrel :D

Killer 05-31-2008 19:09

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 178107)
Volt már rá példa, de általában a figyelmeztetés elég, hogy ilyen esetben az értelmetlen támadások abbamaradjanak. Van sajnos, aki azt gondolja, hogy viccből kértük arra, hogy fejezze be, ilyenkor természetesen nem fogjuk az illetőt tovább győzködni, ilyenkor ez a stílus az anarchban folytatható, ott ez minden további következmény nélkül megtehető, az a csoport többek között ezért is van.

tanusíthatom hogy először egy figyelmeztető üzenet jön!:D
utána nem tudom,mert mire megkaptam már a másik tagot ütöttem,de a levél sem a 10. mészi után jött hanem jóval utána!!

Killer 05-31-2008 19:10

egyébként szerintem is elég gyakori eset az állásfoglalás óta a rinyálás:(
nemrég még A-ban is előfordult!

Fefe013 05-31-2008 19:20

Ha egy szövi tagjai váltva ütnek vkit (pl 3hadis a szövi), akkor minden tag megkapja, v aki a legtöbbet ment az?
Ez csak részletkérdés, de kíváncsi vok.....

Killer 05-31-2008 20:51

Quote:

Originally Posted by fefe013 (Post 178149)
Ha egy szövi tagjai váltva ütnek vkit (pl 3hadis a szövi), akkor minden tag megkapja, v aki a legtöbbet ment az?
Ez csak részletkérdés, de kíváncsi vok.....

nem tudom én mf voltam amikor üzit kaptam:)

[HTPA]GeeForce 05-31-2008 21:09

Mondjuk az 1 kör alatt 15 mészár az szerintem is erős, de ha csak egyedi eset, akkor még az is elmegy. Mondjuk ha napokon keresztül megy rá ilyen sűrűséggel a mészár, azt én jelenteném. És szerintem az már büntethető. Remy te meg ne aggódj, teljesen okés a dolog amit leműveltetek, loptak, ezért ütöttétek. Csúnyát írt, ütöttétek. Szerintem ez belefér még, ez sima hadviselés. :D

All times are GMT +1. The time now is 02:27.