![]() |
Jeleznem, hogy szovihaborurol beszeltem, nem eletkeptelen termelok fenyegetozeseirol.
Amugy a tekercsironak a legkonnyebb a helyzete, hiszem egyreszt egyseg alig van benne, a kat. moralja tokre nem fontos, valamint barmikor kibonthat 20-30 konyvtarat, es maris elerhetetlen. Ezenkivul persze at is epulhet, es harcolhat is :) Aki extrem termelot epit, akar a csopi aljan, akar a tetejen, bevallalja hogy vagy egyszer csak leutik, vagy neha figyelni kell az orira :) De ismetlem, en nem errol beszeltem :) |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Az elejét mindenképp, a másik felét még sose írtam le, de egy próbát megérhet. Jól mutat, és hátha bejön, ha nem az se baj. Na bumm nem jó tudta, előfordul az emberrel :D |
Quote:
utána nem tudom,mert mire megkaptam már a másik tagot ütöttem,de a levél sem a 10. mészi után jött hanem jóval utána!! |
egyébként szerintem is elég gyakori eset az állásfoglalás óta a rinyálás:(
nemrég még A-ban is előfordult! |
Ha egy szövi tagjai váltva ütnek vkit (pl 3hadis a szövi), akkor minden tag megkapja, v aki a legtöbbet ment az?
Ez csak részletkérdés, de kíváncsi vok..... |
Quote:
|
Mondjuk az 1 kör alatt 15 mészár az szerintem is erős, de ha csak egyedi eset, akkor még az is elmegy. Mondjuk ha napokon keresztül megy rá ilyen sűrűséggel a mészár, azt én jelenteném. És szerintem az már büntethető. Remy te meg ne aggódj, teljesen okés a dolog amit leműveltetek, loptak, ezért ütöttétek. Csúnyát írt, ütöttétek. Szerintem ez belefér még, ez sima hadviselés. :D
|
All times are GMT +1. The time now is 02:27. |