Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Egy körben képezhető alapkatonák HT_vel (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3009)

Druida 05-25-2008 16:00

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 176915)
Nemtom Walee .. szerinted hány teljesen felesleges hullás topic nyílt az utóbbi időben?

kösszi :D:D:D

Pool 05-25-2008 19:05

Maradjunk már a témánál. Köszönöm
Amint már leírtam, az alsóbb szinten lenne könnyítés, ahol nem lehet szabályozni a rendelkezésre álló fegyvert

Dus 05-25-2008 19:16

Szerintem elfogadható javaslat, és igazábol nekem is jól jönne ilyen ;)

vityu 05-25-2008 22:06

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 176948)
Maradjunk már a témánál. Köszönöm
Amint már leírtam, az alsóbb szinten lenne könnyítés, ahol nem lehet szabályozni a rendelkezésre álló fegyvert

És aki annyit termel az A-ban, hogy egyszerűen annyi rendelkezésre álló fegyvere van, hogy az egész W fegyverszükségletét ellátná??? Neki is necces beállítani a képzést, mert ha bejön, akkor egyszerre megy a nép 10%-a! :) Bár nem láttam még sok ilyet! :)
Na de viccet félretéve, aki termeli a fegyvert, annak is vannak ezzel problémái. Mert ha valamiért (háború, gyújtogatás) le kell állítsa a katonakápzést, utána elindítja, akkor az egész meg van bolygatva. A ht-ben ki kell kapcsolnia az automata képzést, és kézzel kell bepötyögni körönként pár körre lebontva, vagy egyszerre kell képezni a 10%-ot.

Betelgeuse 05-26-2008 07:23

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 176995)
És aki annyit termel az A-ban, hogy egyszerűen annyi rendelkezésre álló fegyvere van, hogy az egész W fegyverszükségletét ellátná??? Neki is necces beállítani a képzést, mert ha bejön, akkor egyszerre megy a nép 10%-a! :) Bár nem láttam még sok ilyet! :)
Na de viccet félretéve, aki termeli a fegyvert, annak is vannak ezzel problémái. Mert ha valamiért (háború, gyújtogatás) le kell állítsa a katonakápzést, utána elindítja, akkor az egész meg van bolygatva. A ht-ben ki kell kapcsolnia az automata képzést, és kézzel kell bepötyögni körönként pár körre lebontva, vagy egyszerre kell képezni a 10%-ot, amivel azért olyan bajok is lehetnek, hogy éppen ha éjjel felgyújtották az illetőt, nem elég, hogy a köv körben hatalmas emberhiánya lenne, de még a képzés is elindul, ami még mondjuk 4-6-8k-val megtoldja az emberhiányt, az mindenképpen kellemtlen tud lenni. És ha egy szövetség rááldoz egy kis időt, akkor 2-3napon belül lehet tudni, hogy mikor is indul a katonaképzés, és szándékosan is megtehetik, hogy pont előtte gyújtanak. Szerintem annyira nem lehet nehéz. Kell hozzá egy éplista, egy faji infó, a pontlista, és egy kis számolás, egy kis korrekcióval, ha netán abban a körben éhezne is! (Még nem próbáltam, lehet vannak akadályai, dew szerintem nem nagy ügy)

Ha felgyújtanak miért emberhiányod lesz? Nekem utána sok emberem szokott lenni:)
Egyébként meg helytartó:
Alap katonák képzésének felfüggesztése, ha a népességhiány meghaladja a(z)... főt.

Tomas-bpm 05-26-2008 11:07

én is támogatom, ezzel az 5000 hely a templomban 300 hely a barakkban problémával én is szembesültem már...jó lenne a ha helytartónál be lehetne állítani ezt, végülis épp az a lényege hogy átvegye tőlem a képzést, hogy ne keljen 17x300 katonát képeznem, csak kipipáljam és menjen

Pool 05-26-2008 19:24

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 176995)
Na de viccet félretéve, aki termeli a fegyvert, annak is vannak ezzel problémái. Mert ha valamiért (háború, gyújtogatás) le kell állítsa a katonakápzést, utána elindítja, akkor az egész meg van bolygatva. A ht-ben ki kell kapcsolnia az automata képzést, és kézzel kell bepötyögni körönként pár körre lebontva, vagy egyszerre kell képezni a 10%-ot, amivel azért olyan bajok is lehetnek, hogy éppen ha éjjel felgyújtották az illetőt, nem elég, hogy a köv körben hatalmas emberhiánya lenne, de még a képzés is elindul, ami még mondjuk 4-6-8k-val megtoldja az emberhiányt, az mindenképpen kellemtlen tud lenni. És ha egy szövetség rááldoz egy kis időt, akkor 2-3napon belül lehet tudni, hogy mikor is indul a katonaképzés, és szándékosan is megtehetik, hogy pont előtte gyújtanak. Szerintem annyira nem lehet nehéz. Kell hozzá egy éplista, egy faji infó, a pontlista, és egy kis számolás, egy kis korrekcióval, ha netán abban a körben éhezne is! (Még nem próbáltam, lehet vannak akadályai, dew szerintem nem nagy ügy)

Most akkor mit is akarsz mondani?
Tetszik a felvetésem, vagy sem? Mert nem veszem le ebből, amit írtál :)

Hani 05-26-2008 19:57

Ha jól értelmeztem akkor tetszik neki a javaslatod csak felhozott egy példát, ellenpéldát? :)
Jómagam jó ötletnek tartom mert egy igencsak kiélezett orinak nagyon nem mindegy mennyi paraszt indul útnak körönkét a katonasuliba.

vityu 05-26-2008 23:47

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 177162)
Most akkor mit is akarsz mondani?
Tetszik a felvetésem, vagy sem? Mert nem veszem le ebből, amit írtál :)

Pool, pool... mint azt az asszem 1. hozzászólóként megemlítettem, mindenképpen támogatom! Nekem kell!!! És ez leginkább az A-ban kell nekem!

vityu 05-26-2008 23:48

Tévedtem, 2. hozzászóló! :)

All times are GMT +1. The time now is 04:34.