![]() |
jájj, de beteg...:D :D :D :D :D
|
Quote:
02. iskolába, tanfolyamra járok 03. felkészülök lelkileg az 50 fokos kánikulára 04. nincs pénzem nyaralni 05. nincs pénzem légkondira 06. Hódozni azért fogok... 07. VIP nélkül 08. nincs pénzem még VIPre se 09. muszáj munkát találnom, akármi is lesz 10. nincs munkalehetőség, vagy nem fizetnek érte semmit, vagy elképesztőek az elvárások (10 éves munkatapasztalat, meg ilyenek... 23 évesen ilyennel esélyem nincs rendelkezni - másik véglet bruttó 70 ezer forint fizetés, ami nettóban kb 55. Na abból fizess számlát. gáz 6k, villany 9k, fűtés 15k. És akkor még nem telefonáltál, nem vitetted el a szemetet, nem ittál csapvizet, nem fürödtél meleg vízben, és még sorolhatnám...) és ezek után egyél. |
Quote:
|
Quote:
|
Én is munkát keresek /mondjuk még előtte vmi államvizsga féleségre vagyok hivatalos:D/.... (ha vkinek kell egy jó logisztikus szóljon;))
Nyaralni is kellene menni, ha tud vki vmi jó helyet szabocstól nem túl messze és szegény pályakezdőnek se túl drága, az ötleteket örömmel veszem priviben v itt....:) Meg persze a nyíregyházi hódostali, meg ami még sikerül... |
Szép estét:)
Mi a családdal lemegyünk pár napra Zalaegerszeg mellé.Gébárdi -Tó-nál van egy Camping,ahol van 10-12 faház.Nagyon kulturált,és gyönyörű helyen van . Az egészet egy tó öleli körül,és egy hídon lehet kisétálni.Gyermekes családoknak ideális szerintem. Nem is drága viszonylag.Közvetlen mellette van a Aquacity,ahová kapsz kedvezményt a belépő áraiból. Szóval nekünk bejött:) Már pár éve mindig eltöltünk itt pár napot. A másik még csak tervben van.Egy Olasz,vagy Horvát 4-5 nap.Ez majd még alakul. Jó nyaralást mindenkinek.Aki pedig vizsgázik ,egy nagy kalappal:D:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Júliusra 7 - 10 nap Székelyföld (Hargita, Gyergyó környéke) van betervezve...
Augusztus végén pedig a megszokott Horvátország (Vodice) következik, 2 hetes időtartammal... |
All times are GMT +1. The time now is 14:47. |