![]() |
Van egy olyan érzésem, hogy ez a topik egy vita eredménye.
Ha így van, akkor szeretném hozzáteni, hogy onnan indult, hogy megrágalmazták az embert, hogy semmire sem jó..na, éz korántsem van így. Most lehet tanakodni, hogy hát igen, a felesnek erősebbek a tolijai..és? Az ember nem MF-ként erős, és ha a szövijében van vari, akkor az emberhez seni SENKI nem fér be másodjára tolival..egy feleshez egy ember max 2 nap után, de egy legtöbbször elég, annyiszor megy, amennyiszer nem szégyelli. Én nem mondom, hogy a feles az szar faj, halálra van ítélve, mert minden csicska vari hatástalanítja (ami igaz), de ki kérem magamnak, hogy semmirekellő faj az ember. Ennyit szerettem volna hozzátenni, szavazni nem szavazok, mert mindkét fajt szeretem, az egyéb meg nem egy faj. |
Csoport, csoport és csoport...
A kérdés egyértelmű, ezért a válasz is. Ez mindig és mindenkor csoportfüggő. Tapasztalataim szerint a kisebb létszámú (300 alatti) csoportokban inkább az ember az életre valóbb. A félelf a nagyobb csoportokban tudja kamatoztatni a tudását. Hogy miért? A PIAC miatt. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
és míg az embert nem ütöd ki, a felesnek csak egy esélye van... És ha nincs készüli, nem megy át senkin....nem lop semmit...persze jó kis faj, szeretek vele játszani,mert ha aktív az ember, akkor sok borsot tud törni az ellen orra alá, az ember inkább a kevésbé aktív, vagy varipiszkálós játékosoknak való. Meg persze nem valami izgalmas... egyedüli vesztesége, ha bekopik a teki :D:D |
Quote:
meg élvezetes lehet a varipiszkálás:D:D azé ha tolvaj az ember,elég ciki ha bekopik a teki:D meg a seregek is elég szép károkat tudnak okozni... |
Quote:
volt már, hogy akkor jött vissza, amikor kopott, és nem tudtam semmit se csinálni |
Hadik nélküli álomvilágban valóban senki nem tud ártani egy jól felépített emberkének. De ilyen ugye nincs :)
Szerk.: 103 :D:D |
a hadit nem vettem bele, mivel azzal a felest is lehet bántani, varival viszont CSAK a felest (ha jól megépített az ember) ..szerintem a hadit hagyjuk, mert a feles a védőbónuszától elvakulva kevesebb toronyíjjat tart általában, mint egy ember, így a hadik egyformán könnyen mennek be az esetek zömében...
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 05:31. |