![]() |
valóban, bocsi akkor, és a globális értelmét néztem, ilyen részlet elkerülte a figyelmem...tolit azért tettem neki ennyit, mert ha letekizik, legalább akkor csak a tolik
|
Quote:
|
Redback: arról is volt szó, hogy alapból nem tartok bent tekit...
Egyébként meg nem hiszem, hogy nekünk ugranának 5. sznten, 200 hekin, hogyha az ork ekkorát tud ütni (ha elég sereg van, egyszerre tudom majd sikeresen ütni az ellenség szövijének mind a 4 tagját földre, és már elég messze leszek...) Egyébként köszönöm a segítséget!:) |
Lépés után, meg az ork óriás lesz és épül hadi-vari-nak, a 3 hulla meg 3 ork lesz és fullhadinak épül...vagy valahogy máshogy a hullák, de 5. szinten még jó az a hulla...
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
Gömbölni szerintem felesleges, a seregek legyenek kint állandóan és kész. A szövi tartaléka úgyis a piacon lesz (gondolom), mert a bankoknak nem kell sok tőke 200 heki környékén. Pár beszámolót azért majd írj, mert kíváncsi vagyok az eredményekre. :) köszi |
Télleg, a hulla az kereskedő lenne?
vagy csak félti pénzét? |
Quote:
Nah, az lenne, hogy ugye nem tartok tekit (max hadügy és lakiteki kellen, mert tanyám nincs az éplisztában)...támadok, veszek haditekit, beütök, eladom...sőt, igazábol olyan nagyot ütök, hogy haditeki nem is kell :D Lakiteki meg ahhoz kell csak, hogyha kísérnek, akkor veszek be tekit és a keletkezett barakkhelyeket feltöltöm íjakkal...(jah, meg ide kell még haditeki)... Quote:
|
Quote:
Onnan lenne tápolva az ork, hogyha kitámad pl legyen pénz tekire...tervezett támadásnál persze, mert máskor nem megy, mert 2-2 kör a menetodő:) |
Quote:
orkban lakitekit mindenképp tarts mindig, mert gyenge leszel, mint a harmat..4960 elit helyett arányosan lenne 3607 elited...nem mindegy...a vari, és toliteki sem mindegy...a haditeki sem mindegy, szerintem ez a 4 fajta egy orknak állandóba kell, mert nem csak te támadsz, téged is támadhatnak |
All times are GMT +1. The time now is 01:55. |