Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Szabadidő, Sport (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=27)
-   -   Kedvenc könyveid (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=300)

FJORD 11-27-2006 19:32

Robert Merle: Malevil
Gombháború( sajna nem emlékszem az író nevére)
Az összes Rejtő sivatagostúl, westernestűl, kabaréstúl

Ezeket minimum 3x olvastam

Valaki 12-22-2006 20:56

sziasztok

nekem inkább kedvenc íróim vannak, J. Goldenlane, Stephen King, Rejtő Jenő, Robert Jordan (tőle az idő kerekét olvasom, az is van 12-15k oldal:) ). amiket írtatok, abból sokat olvastam már.
hát, tudom, nem túl szépirodalmi, a fantasy-t meg a thrillert/horrort szeretem leginkább. amikor elkezdtem olvasni, szinte az összes könyvet elolvastam, ami itthon volt, és mind szépirodalom volt, úgyhogy amióta felfedeztem, h más is van, nem olvasok annyira sok olyat. de szeretek szinte mindent, leszámítva a szótárakat meg a tankönyveket. azokat kifejezetten rühellem.

Gyula 12-22-2006 20:58

Quote:

Originally Posted by Valaki (Post 58679)
nekem inkább kedvenc íróim vannak, J. Goldenlane, Stephen King, Rejtő Jenő, Robert Jordan (tőle az idő kerekét olvasom, az is van 12-15k oldal:) ). amiket írtatok, abból sokat olvastam már.
hát, tudom, nem túl szépirodalmi, a fantasy-t meg a thrillert/horrort szeretem leginkább. amikor elkezdtem olvasni, szinte az összes könyvet elolvastam, ami itthon volt, és mind szépirodalom volt, úgyhogy amióta felfedeztem, h más is van, nem olvasok annyira sok olyat. de szeretek szinte mindent, leszámítva a szótárakat meg a tankönyveket. azokat kifejezetten rühellem.

bsrg, az 5/Y-ban :D

Valaki 12-22-2006 21:07

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 58681)
bsrg, az 5/Y-ban :D

hogy te mindenkit ismersz :D

Gyula 12-22-2006 21:09

Quote:

Originally Posted by Valaki (Post 58693)
hogy te mindenkit ismersz :D

sokakat :)

Fefe013 12-22-2006 21:17

Tolkien: Gyűrűk Ura, Szilmarillok
Rejtő: tőle olvastam már jó párat, de még nem igazán találkoztam olyannal ami nem jött :D
Arthur Haley: Detektívek
Robin Cook: Halálos kockázat

FJORD 12-22-2006 21:27

Asimovot el felejtettem írni, pedig elég súlyos, (az új sorozat).

Valaki 12-22-2006 21:32

asimovot is szeretem (tényleg, az alapítvány is elég hosszú), bár néha zavar a régi könyvekben az a sok baromság (mármint tudományilag:)

aki tolkient szereti, rossz ember nem lehet! :)

FJORD 12-22-2006 21:37

Quote:

Originally Posted by Valaki (Post 58704)
asimovot is szeretem (tényleg, az alapítvány is elég hosszú), bár néha zavar a régi könyvekben az a sok baromság (mármint tudományilag:)

aki tolkient szereti, rossz ember nem lehet! :)

Az Asimov összesben nagyon jól össze van foglalva, az egész, és külön felhívják a figyelmet olyan dolgokra, amik ma már evidensek, de akkor még nem tudtak róla, Pl a Jupitert akkor még máshogy képzelték el.

Valaki 12-22-2006 21:40

Quote:

Originally Posted by FJORD (Post 58706)
Az Asimov összesben nagyon jól össze van foglalva, az egész, és külön felhívják a figyelmet olyan dolgokra, amik ma már evidensek, de akkor még nem tudtak róla, Pl a Jupitert akkor még máshogy képzelték el.

tudom, nekem is van egy gyűjteményem (vagy csak olvastam? nem fontos), annak is az elejében benne van

All times are GMT +1. The time now is 08:36.