![]() |
Quote:
|
Quote:
Tehát az egyetlen hibás én maradnék :) Nem azért, mert elfelejtettem elküldeni, hanem mert nem kalkuláltam bele. |
Quote:
Nem szívesen lennék a szövetségesed helyében, ugyanakkor ha a vip nem támogatás hanem maga a szolgáltatás lenne, elég szerteágazó kárigények jönnének, nem csak ez az egyszerű. Illetve itt sem olyan egyértelmű, mert sztm a WorldPay a hibás, tehát nekik kéne visszaadni a 400k varit.. |
Itt igazából nem is a kár a lényeg, mert az apró, hanem a szolgáltatás késése.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Azt gondolom, hogy ha valakinek problémája merül fel, akkor azt meg tudja normális hangnemben is fogalmazni, és nem azonnal fenyegetőzve kell ezt tenni. Különösen nem értem a "felháborodást" akkor, amikor teljesen világosan meg lett mindenkinek mondva, hogy előfordulhatnak hibák az átállás következtében, és akinek ez bármi problémát jelent, az maradjon távol a játéktól egy ideig. Nem tette. Persze igaz, hogy ez a probléma nem az átállás miatt történt, hanem egy tőlünk teljesen független okból, egy tőlünk teljesen független harmadik félnél előforduló probléma miatt. Nem hiszem, hogy minket kellene bárkinek okolnia, ha azért nem tud SMS-t küldeni, mert a szolgáltatójának épp elromlott az adótornya, és emiatt nem tudja elküldeni a VIP sms-t. Nem hiszem, hogy azért kellene bárkinek minket okolnia, mert ellopták a bankkártyáját, és emiatt most nem tud bankkártyával VIP tagságot váltani. Úgy érzem, hogy ezek nem tartoznak a mi hatáskörünkbe. És úgy érzem, hogy ezeknek a jövőben sem szabad a mi hatáskörünkbe tartoznia. |
Kevesen hallanak tőlem ilyen: igazat van. Nem láttam milyen levelet írt, hisz csak nagy vonalakban vázolta a dolgot. Ami az általános felháborodsát okozta és a topic megnyitását eredményezte, hogy a "vip-el támogatjuk a játékot", viszont a súgóban az van, hogy a vip tagság előnyei és egy lista. Ha tényleg segítség, és ti viszonzás képpen adjátok a ht és az egyéb vip tagsággal járó dolgokat akkor köszönjük, de ha a vip egy tagság, vagyis egy szolgáltatás, akkor elvárhatom, hogy működjön. Elfogadom, hogy nem a Ti hibátok, hanem a banké. A problémával ahhoz fordult akihez tudott, hisz a bankal semmijen kapcsolattartás nincs ilyen téren.
|
All times are GMT +1. The time now is 05:08. |