Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Az elfek felfedezéskor kapott nagy százalékú bányái. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2996)

Egon 05-20-2008 18:36

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 175641)
Így járok, amikor gondolkodás nélkül elhiszek mindent, ami a fórumon elhangzik. :D

Valóban, a bányatalálás magasabb aránya a FÉLELFnél van.

Az elfnek nem jár több bánya, mint másnak.

Lol, micsoda pech, akkor fölöslegesen koptattuk a billentyűzetünket idáig, de azért szép gondolatmeneteket folytattunk :D
Mondjuk így megnézve, szerintem a fél-elfnek sem kell annyi bánya, legalábis, ha kezdtem volna egy fél-elf orit, akkor nem ez lett volna a prioritásom. Ami azt illeti bányát én még a régi törpe országommal se tartottam sokat, inkább a helybónuszra mentem ott :D
De most jobban belegondolva... némi bányával, pluszba még ha kihasználom, hogy milyen veszett sokat tudok lopni fél-elfként, asszem elmennék nagyon jó pofa termelőnek, persze nem olyan jónak, mint a törpe, de azért gond a nyersire biztos nem lenne... viszont akkor mondhatjuk, hogy más fajjal sincs rá gond, ha az embernek vannak bányái.

Egon 05-20-2008 18:37

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 175647)
Én azért hozzá tenném, hogy mikor W-ből L-be mentem akkot óriásból elfre váltottam. az elf, ha nem csinál semmit is , akkor is elvan, amíg ez más fajokról nem lehet elmondani. ( talán gnóm)

Jaja, teljesen egyetértek. Sokkal nyugodtabb vagyok, akkor ha nem kerülök géphez időben elfként, mint bármilyen más fajjal :)

Liza itt is... 05-20-2008 18:38

Engem csak a 25% fölötti bányatalálások zavarnak:)

Tsobi 05-20-2008 18:51

Quote:

Originally Posted by Liza itt is... (Post 175652)

Az,amit minden más fajnál (kivételekkel) megkapnál?

Ati 05-20-2008 18:51

Átmozgatva az általános beszélgetések közé, hiszen az alap feltevés, miszerint az elfek több bányát kapnak más fajoknál, nem áll fenn.

Pepa 05-20-2008 19:13

Quote:

Erre a legjobb megoldás a hadis elf, vagy a szövitag 25%-os földrészesedéssel.

vityu 05-20-2008 19:37

Ennyi erővel megszüntethetnénk az orkok, az óriások stb. bányatalálását is, mert hát minek, ott van arra a célzott! :)

csabi 05-20-2008 22:42

ahogy írták már előttem ez nem csak az elfekre igaz, de A-ban ők fedeznek a legtöbbet, tehát náluk jön ki a legjobban.
valóban idegesítő egy nagy fedezés esetén a 20-30% körüli lelőhely. én egy külön opcióval oldanám meg a lelőhelyek találatát. szintén célzott fedezés lenne, csak épp megtiltaná a katonáknak, h lelőhelyen telepedjenek le. normál fedezés esetén 2x ár és harmadannyi bánya lenne.

Paliking 05-21-2008 08:32

Quote:

Ne 2 hektáronként fedezz :)

Paliking 05-21-2008 08:36

Quote:

Originally Posted by oh-ogo (Post 175715)
ahogy írták már előttem ez nem csak az elfekre igaz, de A-ban ők fedeznek a legtöbbet, tehát náluk jön ki a legjobban.
valóban idegesítő egy nagy fedezés esetén a 20-30% körüli lelőhely. én egy külön opcióval oldanám meg a lelőhelyek találatát. szintén célzott fedezés lenne, csak épp megtiltaná a katonáknak, h lelőhelyen telepedjenek le. normál fedezés esetén 2x ár és harmadannyi bánya lenne.

És mondjuk 20%-kal katonába kerülne, mint egyébként, mert tovább bóklásznak :)

All times are GMT +1. The time now is 13:50.