Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Vale parbajsorozata (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2985)

[HTPA]GeeForce 05-16-2008 11:46

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 174928)
Az jöhet, aki szeretne.
Időpontot megpróbálok jól választani ;)
A nevezési költség végig alacsony lesz, hogy senkinek ne okozzon problémát, akinek mégis okoz, az megkaphatja az egyik anarchos orimat, amit direkt ezért fogok létrehozni :)
Hiszen most nem a vipért játszunk, hanem a bajnoki címért ;)

Továbbá, hogy azoknak is legyen esélye, akik nem tudnak minden párbajon ott lenni a legrosszabb (vagy legrosszabb két) eredmény nem számít majd be.
Ha valamelyikre nem jössz el, akkor értelemszerűen az :)

Köszönöm, nagyon érdekelne a dolog :)
1 kizáró tényező van, ha éjszaka lesz a párbaj (meló miatt), vagy a munkaidő olyan részén, amikor nem vagyok gépközelben.
Anarchos országot meg mindig elfogadok. :D VIP nélkül is. :D
(egyébként van nekem is VIP-em a nevezéshez) :)
Nagyon jól hangzik ez a párbajsorozat :)

Ati 05-16-2008 11:55

Vale-nek írtam már priviben is, de írom ide is: többnyire semmi rossznak nem vagyok elrontója, úgyhogy felőlem simán belefér a karácsonyi +1 sorszám. :)

Valezius 05-16-2008 12:01

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 174946)
Vale-nek írtam már priviben is, de írom ide is: többnyire semmi rossznak nem vagyok elrontója, úgyhogy felőlem simán belefér a karácsonyi +1 sorszám. :)

Köszönjük, akkor lesz díjazás is :)

[HTPA]GeeForce 05-16-2008 12:01

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 174946)

Köszönjük a pozitív hozzáállást, és a játékosok támogatását! :)

off: 103 :D on:

Valezius 05-16-2008 12:02

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 174941)
Köszönöm, nagyon érdekelne a dolog :)
1 kizáró tényező van, ha éjszaka lesz a párbaj (meló miatt), vagy a munkaidő olyan részén, amikor nem vagyok gépközelben.
Anarchos országot meg mindig elfogadok. :D VIP nélkül is. :D
(egyébként van nekem is VIP-em a nevezéshez) :)
Nagyon jól hangzik ez a párbajsorozat :)

Gondoltam, hogy van, itt inkább azokra gondoltam, akiknek még nincs 5vipjük se az orijukon, de kipróbálnának egy párbajt :)

[HTPA]GeeForce 05-16-2008 12:13

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 174949)
Gondoltam, hogy van, itt inkább azokra gondoltam, akiknek még nincs 5vipjük se az orijukon, de kipróbálnának egy párbajt :)

:)
Nem offolok be, küldök egy privit.

Mindenesetre nyugodtan írj fel, mint játékos. (Már ha vezetsz listát) Egyre jobban érdekel. :)

Valezius 05-16-2008 12:17

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 174951)
:)
Nem offolok be, küldök egy privit.

Mindenesetre nyugodtan írj fel, mint játékos. (Már ha vezetsz listát) Egyre jobban érdekel. :)

Nincs lista, aki jön az fog felkerülni a ranglistára (az elején), a későbbi terveimhez kell majd pár listát vezetni :D

vityu 05-16-2008 15:44

Szerintem rám is számíthatsz majd, nekem is futja majd abból a rengeteg VIP-ből! :) Persze az lenne a legjobb ha hétvégenként lenne. Péntek, szombat, vasárnap estefelé! Ezekre be tudnék nevezni.
Na meg ami még jó lenne, ha a kezdéssel megvárnánk azt a rengeteg VIP-et, mert egyébként nincs túl sok :)
Jó lenne annyi jelentkező, mint a jubileumin volt! :) Azt élveztem! :)

Redback 05-16-2008 20:07

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 174947)
Köszönjük, akkor lesz díjazás is :)

megkérdezhetem miaz a +1 sorszám?

Valezius 05-16-2008 20:10

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 174920)
A gyoztes, pedig elnyeri a Vale-parbajsorozat gyoztese cimet :)

Ezen felul, ha Ati tesz egy kulonleges engedmenyt (marha jol ertem a licit leirast, akkor csak sajat orszagra lehet sorszamot venni), akkor az elso helyezett jogosult egy sorszamra is a karacsonyi liciten (max 10K vipkor ertekben)

Asszem ez :)

All times are GMT +1. The time now is 00:28.