![]() |
Quote:
trükknek jó, de csak 5. szinten.. ott még nem annyira nézegetik a hullák éplistáját.. és bizony, ha meglátják a 25könyvtárat, akkor nem kell nagy géniusznak lenniük utána.. :D |
Jogos...
Rúnával ugyan ez a helyzet? (bár ahoz nem kell épület => fosztani is lehet) |
Szerinted?
:D:D:D |
van
van fönt egy szabin levo orim, kicsit ki kell kupalni de van vagy 16-18k varija. vagy 4en vagytok?
|
igen..hulla kis suniy tekiírós jó..csak tekiket diobálni kell kifele..és alacsony áron..akkor jó zsé!;-):p
|
Esetleg tudós személyiséggen van még haszna... :D
De a trükk tényleg jó, vagy legalább is szellemes... |
tudós felesleges hullának,..:P--most hüeséget mondtaál szerintem..vagy én?:confused: :p
|
Quote:
Alap esetben az élőhalott tudományos bónuszai nem számítanak. Mi a helyzet a tudós élőhalottal? Ha Tudóst választasz személyiségnek az élőhalott faj mellé, akkor a tudományok 5% értékig számítani fognak. Ne feledd azonban, hogy a tolvajlási és varázslási képessége továbbra is nulla, és nullának az 5%-a is nulla marad! |
Quote:
Tényleg semmi értelme, annak az 5%-nak, de ha egy ember lehet hadis...:D Csak az ötlet jó, hogy az élőhalott tekiket, meg rúnákat ír (nem csak tárol). Hasonló pl, ha az elf csak lovasokat tart, (meg pár száz íjat, hogy a tűzgolyónál az is hulljon, nem)? Minél szellemesebb, annál jobb. |
szerintem a runairás már nem olyan jo ötet, mert ha vki nyom rá egy gömböt, akkor észreveszi, hogy mondjuk van 30000 runája, amir ugye rögtön lelopja... Viszont a tekiket csak épületfelderitéssel lehet kideriteni, ami ugye nem egy mindenkinél alkalmazott müvelet...:D Szerintem az alapötlet nagyon joh, de a runás dolog már nam annyira tetszik...:rolleyes:
|
All times are GMT +1. The time now is 20:44. |