Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Varázsló nélkül (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=297)

director 03-03-2006 15:03

Quote:

Originally Posted by vonos82
Sziasztok!

OFFTOPIC!

Uncsitesómtól olyan sztorit hallottam, behidaltam:

Namármost Ő élőhalott valamelyik lassú csoportban, és azzal keresi meg a betevő csontot vagy mittomén, hogy (HATÁSSZÜNET) valami 25 könyvtárban írja a tekiket, mint az állat, ott elég erős a tekipiac (8-10 k arany), ebből él, és ki az a hülye toli, aki tekercseket akar lopni egy hullától.

Most bukott le, innentől rúnálkat ír asszem...

Ehez mit szóltok?

ON

trükknek jó, de csak 5. szinten.. ott még nem annyira nézegetik a hullák éplistáját.. és bizony, ha meglátják a 25könyvtárat, akkor nem kell nagy géniusznak lenniük utána.. :D

vonos82 03-03-2006 20:58

Jogos...

Rúnával ugyan ez a helyzet?
(bár ahoz nem kell épület => fosztani is lehet)

vonos82 03-03-2006 22:08

Szerinted?

:D:D:D

shyva 03-03-2006 23:32

van

van fönt egy szabin levo orim, kicsit ki kell kupalni de van vagy 16-18k varija. vagy 4en vagytok?

Lepidus 03-07-2006 23:22

igen..hulla kis suniy tekiírós jó..csak tekiket diobálni kell kifele..és alacsony áron..akkor jó zsé!;-):p

vonos82 03-10-2006 22:05

Esetleg tudós személyiséggen van még haszna... :D

De a trükk tényleg jó, vagy legalább is szellemes...

Lepidus 03-10-2006 23:50

tudós felesleges hullának,..:P--most hüeséget mondtaál szerintem..vagy én?:confused: :p

Láma 03-11-2006 07:13

Quote:

Originally Posted by Lepidus
tudós felesleges hullának,..:P--most hüeséget mondtaál szerintem..vagy én?:confused: :p

Alap esetben az élőhalott tudományos bónuszai nem számítanak. Mi a helyzet a tudós élőhalottal?
Ha Tudóst választasz személyiségnek az élőhalott faj mellé, akkor a tudományok 5% értékig számítani fognak. Ne feledd azonban, hogy a tolvajlási és varázslási képessége továbbra is nulla, és nullának az 5%-a is nulla marad!

vonos82 03-11-2006 08:11

Quote:

Originally Posted by Lepidus

Nem csak szerinted hülyeség... :D

Tényleg semmi értelme, annak az 5%-nak, de ha egy ember lehet hadis...:D

Csak az ötlet jó, hogy az élőhalott tekiket, meg rúnákat ír (nem csak tárol). Hasonló pl, ha az elf csak lovasokat tart, (meg pár száz íjat, hogy a tűzgolyónál az is hulljon, nem)?

Minél szellemesebb, annál jobb.

Petya 03-12-2006 13:52

szerintem a runairás már nem olyan jo ötet, mert ha vki nyom rá egy gömböt, akkor észreveszi, hogy mondjuk van 30000 runája, amir ugye rögtön lelopja... Viszont a tekiket csak épületfelderitéssel lehet kideriteni, ami ugye nem egy mindenkinél alkalmazott müvelet...:D Szerintem az alapötlet nagyon joh, de a runás dolog már nam annyira tetszik...:rolleyes:

All times are GMT +1. The time now is 20:44.