Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   7.0 tesztverzió élesítése (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2958)

bpeet 05-08-2008 18:35

és Ati hol a lista? :) csak vicc volt.

a játék külsejében is lesz változás, vagy "csak" a játék bővítéséről van szó?
nagy szabálymódosítások nem lesznek, ugye?

szóval ez valami teljesen új dolog lesz, vagy az időközben javasolt és elfogasott módosítások egy csokorba foglalása?

Ati 05-08-2008 18:39

Quote:

Originally Posted by bpeet (Post 173715)
és Ati hol a lista? :) csak vicc volt.

a játék külsejében is lesz változás, vagy "csak" a játék bővítéséről van szó?
nagy szabálymódosítások nem lesznek, ugye?

szóval ez valami teljesen új dolog lesz, vagy az időközben javasolt és elfogasott módosítások egy csokorba foglalása?

Hatalmas meglepetések nem lesznek, elsősorban a "megfontolás alatt álló javaslatok" témái kerülnek be, néhány szükségszerű módosítás, valamint apróbb változtatások.

"Nagy szabálymódosítás" alatt nem tudom mit értesz, van pár olyan modul, ami azért eléggé megváltoztat néhány stratégiát. Különösen a felfedezési kedvezmény, illetve az 1/A egyszerüsített klánbalépése.

Ezen kívül az anarchista csoportban levőknek is lesz jópár újdonság, mint például az ország másnak átadása (most már beépített funkcióként), illetve a könnyebb szintlépés/fordulás.

Remedy 05-08-2008 18:54

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 173717)
Hatalmas meglepetések nem lesznek, elsősorban a "megfontolás alatt álló javaslatok" témái kerülnek be, néhány szükségszerű módosítás, valamint apróbb változtatások.

"Nagy szabálymódosítás" alatt nem tudom mit értesz, van pár olyan modul, ami azért eléggé megváltoztat néhány stratégiát. Különösen a felfedezési kedvezmény, illetve az 1/A egyszerüsített klánbalépése.

Ezen kívül az anarchista csoportban levőknek is lesz jópár újdonság, mint például az ország másnak átadása (most már beépített funkcióként), illetve a könnyebb szintlépés/fordulás.

Fagyasztas lesz? :)

Ati 05-08-2008 18:56

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 173721)
Fagyasztas lesz? :)

Az is lesz a tervek szerint. Most futottam végig a listát, hogy mik is lesznek, mert már én se tudom fejből... :D

bpeet 05-08-2008 19:22

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 173717)

nagy változás volt pl múltkor az elf faji sajátosságok módosítása. de a válaszodban megvan a válasz erre is: "eléggé megváltoztat néhány stratégiát".
akkor még ötöt kell aludnunk ahogy a lányom mondaná :)

Jupi 05-09-2008 20:56

az anarchista csoportal kapcsolatban egy kerdes.. mondjuk en ezt a valtoztatast ugy vartam mint a mikulast
az orszgaok atadasa bekerult az uj valtoztatasok koze??

Ati 05-10-2008 03:20

Quote:

Originally Posted by Jupi (Post 173889)
az anarchista csoportal kapcsolatban egy kerdes.. mondjuk en ezt a valtoztatast ugy vartam mint a mikulast
az orszgaok atadasa bekerult az uj valtoztatasok koze??

Bekerült, igen. Bár ez egyike azoknak a moduloknak, amik erős ellenőrzést igényelnek majd az első napokban.

Remedy 05-13-2008 11:01

Na.... kora delutan van ;)

Ati 05-13-2008 11:02

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 174484)

Az előkészületek már javában folynak. :)

Ati 05-13-2008 12:53

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 174484)

Az aktuális állapot:

****************** ***************** *********** T-Online, ********* ************* ************!

All times are GMT +1. The time now is 01:32.