![]() |
Taky: Egyszer volt egy rövid aktív időszakom 1/A-ban. Akkor szoktam rá a kv-ra :)
/Mára már leszoktam róla... 2in1 irodai nescafé készletem csipke szörpre cserélném! :)/ Bevallom egy darabig érdekes volt és élveztem, aztán jött a széllel szembe szélmalom kombó efekt, na az a legrosszabb része. Szal játsz egy beton elfel és élvezd inkább a lenti játékot ha az eddig tetszett :) |
Quote:
|
Quote:
Én még nem futottam neki az A-nak, holott felléptem, vártam a nagy kihívás érzését... és még várok kicsinykét, úgy döntöttem:D |
Quote:
Ha számodra a nagy kihívás nem az, hogy telnek a körök, fedezgetel és fizeted a VIP-et, ( fúúú de izgi...) és nem az hogy éjjel is fent vagy meg nappal is és karikás a szemed és rettegsz folymatosan, akkor még sokáig nem fox 1A-zni... Kár hogy nem akkor hódoztam, amikor a gyerek született, na akkor hónapokig nem aludtam, lazán támadgathattam volna két etetés között :D Asszem beszélnem kell asszonnyal, nem akar-e még egyet :D |
Quote:
hát nem tudom, én sohasem rettegtem A-ban, h mi van ha bevernek. szembe kell menni, ha nem tudod védeni, ennyi :) amúgy meg ha van egy kis tartalékod, akkor kb másfél hétig kell intenzíven játszani 1 fős klánban, ennyi idő alatt ugyanis felütöd magad olyan helyre, ahol már nem kell annyira figyelni, mint a sűrűben :) (szigorúan magánvélemény, kéretik nem anyázni) |
Quote:
Értem én, hogy szembe kell menni? Mikor, hajnali 3-kor? Minden éjjel? És mi jogon várjam el, hogy csak más virrasszon és riasszon? Asszem, tényleg betonelfet kell csinálni, csak az nem játék... Inkább veszek egy növényt és locsolgatom, az is nagyobb kihívás.... Áhh, inkább kaktuszt, azt locsolni se kell...;) |
Quote:
minden éjjel támadnak? nem kell minden éjjel szembemenni 3kor, nem hiszem h minden éjjel támadnának. nem kell elvárni, h más virrasszon, megtehetitek, h nincs távol éjszaka, ez van, alszotok egy jót, de ne várjátok el, h így eredményeket érjetek el. és érthető módon hadd legyen már előnyben az, aki rááldoz egy éjszakát h üssön. |
Quote:
És én még aránylag toleráns vagyok :) |
Quote:
max riasztás miatt lehet telefon éjszaka, ha kijött rád vki. de nem kötelező felkelni éjszaka, ki is kapcsolhatod a telefont :) így azonban nem fogsz nagy hekire eljutni A-ban, ezt te is tudod :) vmit vmiért ;) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 22:24. |