![]() |
Én Húsvétkor, nagy unalmamban elkezdtem játszani, aztán abba is hagytam kb. 10 nap után. Nem jöttem rá, mi a célja, fejlesztgetem a falumat, megalapítottam a másodikat is, de azon kívül hogy nyersanyagot cserélgettem a fejlesztések érdekében, semmi érdekes nem történt. Építés/tudományos fejlesztés elindítva, várni, munka kész, következő elindít... szóval nem jöttem rá, mitől lenne izgalmas.
Egyetlen jó dolgot láttam benne: aranyosan néz ki :) |
hello
én is vagyok ikariam világán , pont a bétán de 67:33 -mon pompei-ként és 3 faluval én is 2000 pont körül mozgom... Főmorc |
Ha hasonlóságot véltek felfedezni, az bizonyára azért van, mert Gameforge-os játék, vagy legalább is úgy tűnik, hogy közük van hozzá... ők csinálták a bitefight-ot os, meg elég sok hasonló ökörséget - ezek eléggé profitorientált játékok, nem is nagyon tetszettek
|
Így van, ők csinálták ezeket. Van még jópár játékuk, ilyen űrös, meg stb.. Mindegyik csak a lóvéra megy, és a lóvéért kimagasló előnyöket vehetsz, tehát a játék igazságtalan.
|
szerintem ebben a játékban ez a legjobb... hogy ha nem vagy fizetős akkor is van esélyed. ez a rosszabb a traviban pl. ott akkora pluszokat ad a fizetés, hogy anélkül élni se lehet kb.
|
nekem is volt még alfában 4 falus világom de valami iszonyat unalmas vontatott sztem a játék töröltem is nemrég
|
Quote:
|
Quote:
Meg kedves és szeretni való:p:D |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 01:13. |