![]() |
Quote:
Nem támogatom a kivételét. |
Quote:
|
Abszolút támogatom ennek a lehetőségnek a megszüntetését.
Másodszor látok ilyen taktikával rohanó szövit. Nem erre van kitalálva a védelmi idő. Ügyesen találtak kiskaput akik eddig használták. Legyen ez a kiskapu becsukva. :) |
sztem vedelemre lehessen elhivni, csak tamadasra ne. es akkor hiaba pumpalja magat tele ijakkal, csak 1edul tud kimenni utni, a tobbiek tamado seregei nelkul. ha meg igy is tud utni, akkor meg megerdemli, hogy foldet szerezzen. bar ekkor elszakad a tobbiektol, hiszen azok nem reszesulnek.
tehat azt javaslom, hogy tamadasra ne vihessen, de vedelemre igen. |
Quote:
|
Quote:
Hogy miért jó? Mert brilliáns módszer kockázat nélkül nagy nyereséget csinálni. Illetve ezt a módszert bárki alkalmazhatja. Nehogymár azok legyenek a hátrányos helyzetűek,akik nem védettek .. :confused: |
Quote:
Valamint szeretnem, hogy ha lennel x kort egy szoviben(mar nem vedetten), jonne fel savosan 10 ilyen szovi, mindegyik beutne Teged, visszautni nem tudnal, es seperc alatt elfogyna a fel orszagod. Ez egy jo jovokep, szerinted, oszinten? Ezzel szerintem epp a jatek veszik el, monoton kockazat nelkuli rohanassa. Mi ertelme? Nem hiszem, hogy nem latod at... :) Te is lehetsz szenvedo alany, ne csak egysikuan lasd, ha lehet, hogy ez Neked milyen jo, ha megcsinalod... |
Egyetértek azzal, hogy szüntessük meg ezt a lehetőséget. Ez egy olyan lehetőség, ami irreálissá teszi a játékot azok ellen, akik ezt kihasználják. Ez a 25%-os szabály bevezetésével lett alkalmas visszaélésre.
Minő véletlen, pont ma gondoltam rá én is, hogy nyitok erre egy topicot :) |
minket egymásnak teremtett a hódító :)
|
Quote:
Azzal jönni,hogy logikátlanság .. nem egy elfogadott logikai bukfenc van a játékban .. akkor mindbe nyúljunk bele? Vagy hogy ha majd egyszer ... ha tudsz nekem olyan emberkét mutatni,akit egy napon 10 ilyen jóindulatú szövi megskalpolt,akkor azt mondom,hmm. |
All times are GMT +1. The time now is 03:45. |