Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   PC (hardver, szoftver, játékok stb.) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Sim City 4 Deluxe Edition (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2897)

Druida 08-05-2008 21:54

a régi gond megoldódott de most egy újabb állt elő :P:D
vmiért egy csomó épületem befeketedik egy bizonyos idő után. mindenhogy próbáltam ezt megszűntetni, de nem tudom :( mindig befeketednek... vki tudna segíteni?

Ati 08-05-2008 22:10

Quote:

Originally Posted by Druida (Post 185608)
vmiért egy csomó épületem befeketedik egy bizonyos idő után. mindenhogy próbáltam ezt megszűntetni, de nem tudom :( mindig befeketednek... vki tudna segíteni?

Több takarítót kell tartanod, azok lemossák a szmogtól bekoszolódott épületeket.

Ati 08-05-2008 22:12

És természetesen az előző csak egy idióta poén, igazából fogalmam sincs. :)

Druida 08-05-2008 22:16

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 185610)
És természetesen az előző csak egy idióta poén, igazából fogalmam sincs. :)

Köszönjük az értelmes hozzászólást Ati. :D leesett hogy poén, mivel takarítókat nem lehet csinálni...

Ati 08-05-2008 22:18

Quote:

Originally Posted by Druida (Post 185611)
Köszönjük az értelmes hozzászólást Ati. :D leesett hogy poén, mivel takarítókat nem lehet csinálni...

Nem lehet? Kár... pedig azok lemosnák a szmogtól befeketedő épületeket... :D:D:D:D:D

Goldy 08-06-2008 06:52

Quote:

Azokat az épületeket elhagyták és nem gondozza senki. Újra fel kell lendíteni a környék forgalmát.

Találtál jó leírást?

Kubbi 08-06-2008 08:51

Quote:

Esetleg nem jó a közlekedési hálózat. Túl nagy a "commute time" Vagy valami nagyon nincs egyensúlyban. Esetleg nem ültettél elég fát.
Mekkora a városod? :)

Druida 08-06-2008 13:39

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 185654)
Esetleg nem jó a közlekedési hálózat. Túl nagy a "commute time" Vagy valami nagyon nincs egyensúlyban. Esetleg nem ültettél elég fát.
Mekkora a városod? :)

354ezer lakosom van, a commute time az majdnem mindenhol long, és az enviromentem kívül mindenem maxon van. enviroment az a lehető legkisebben van :D amugy fát meg egyáltalán nem ültettem :D

Kubbi 08-06-2008 18:48

Quote:

Originally Posted by Druida (Post 185682)
354ezer lakosom van, a commute time az majdnem mindenhol long, és az enviromentem kívül mindenem maxon van. enviroment az a lehető legkisebben van :D amugy fát meg egyáltalán nem ültettem :D

Akkor asszem ez a gond... :p

A commute time-ot a legjobban, sugárutak építésével, vagy autópálya építésével tudod csökkenteni. Arra figyelj, hogy a sugárutak T alakban találkozzanak. Ha kettő sugárút keresztezi egymást, akkor az nagyon megdobja az ingázás időtartalmát... És úgyis túlzsúfolódnának. Illletve tereld a forgalmat úgy, hogy ezeket az utakat használják a pupákok, és ne a szűk mellékutcákat.
Pl: a mellékutcákat csak a sugárút egyik feléhez kötöd.
Az ipart meg ki kell pucolni a városból... Max a ht maradhat meg.

De a legjobb, ha beleolvasol leírásokba. :)

Druida 08-06-2008 18:51

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 185723)
Akkor asszem ez a gond... :p

A commute time-ot a legjobban, sugárutak építésével, vagy autópálya építésével tudod csökkenteni. Arra figyelj, hogy a sugárutak T alakban találkozzanak. Ha kettő sugárút keresztezi egymást, akkor az nagyon megdobja az ingázás időtartalmát... És úgyis túlzsúfolódnának. Illletve tereld a forgalmat úgy, hogy ezeket az utakat használják a pupákok, és ne a szűk mellékutcákat.
Pl: a mellékutcákat csak a sugárút egyik feléhez kötöd.
Az ipart meg ki kell pucolni a városból... Max a ht maradhat meg.

De a legjobb, ha beleolvasol leírásokba. :)

köszönöm :) leírást most keresek egyet... de ha esetleg neked van, akkor szívesen várnám pm-ben. amugy vonatok közül mit érdemes építeni? monarailt, metrot, vagy a simát?

All times are GMT +1. The time now is 20:52.