Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   varázslatok rúnaszükségletei (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2889)

fóka 04-08-2008 14:04

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 167873)
Sziasztok!
Nem értem, miért van a következő jelenség.
Szövetségesem is találkozott vele, ma vettük észre.

délelött 335 rúnába került a faji varit feltenni.
Dél környékén 334 rúnába,
most megint 335 rúnába kerül.

Minden varázslat, 8körre volt nézve. Mindegyik varázslat faji varázslat volt, 200hektáron.
Szóval ki tudja miért változik a rúnaszükséglet?

A rúnaigény függ : varázslók létszámától,harci moráltól"állanóan változik",aktuális mágiatu-
domány tekercs számátol"%-arány",(temlomok számától"nem biztos de kis mértékben befolyásoló tényező.),faj és személyiségtől.

Kubbi 04-08-2008 14:33

Quote:

Originally Posted by fóka (Post 168936)
A rúnaigény függ : varázslók létszámától,harci moráltól"állanóan változik",aktuális mágiatu-
domány tekercs számátol"%-arány",(temlomok számától"nem biztos de kis mértékben befolyásoló tényező.),faj és személyiségtől.

A vari létszámom nem változott, morálom állandóan 100, mindig 55% a mágiteki, Nem építettem templomokat. Faj, személyiséget nem váltogattam.

Amit én is tapasztaltam az, ahogy korábban is mondták, az ország pontérték változásával van kapcsolatban. De lehet hogy a lakosok száma is közbeszól. Majd letesztelem, ha lesz rá időm.

Remedy 04-08-2008 14:41

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 168937)
A vari létszámom nem változott, morálom állandóan 100, mindig 55% a mágiteki, Nem építettem templomokat. Faj, személyiséget nem váltogattam.

Amit én is tapasztaltam az, ahogy korábban is mondták, az ország pontérték változásával van kapcsolatban. De lehet hogy a lakosok száma is közbeszól. Majd letesztelem, ha lesz rá időm.

Jeleznem, hogy a pontszamba beleszamit a lakosok letszama... :)

Kubbi 04-08-2008 14:46

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 168938)
Jeleznem, hogy a pontszamba beleszamit a lakosok letszama... :)

Tényleg? :p
Azt nem tudom hogy csak a lakosok száma befolyásolja, vagy csak a pontérték, esetleg mind a kettő.

Princ 04-08-2008 14:46

Quote:

Originally Posted by fóka (Post 168936)

Egen. Továbbá függ még: a közmoráltól, hogy végeztek-e a mágusok a közelmúltban információszerző varázslatot (ettől csak kis-közepes mértékben), attól hogy mf vagy, illetve hány szabis szövi van, a csoportlétszámtól és hogy hanyadik szinten vagy. Na. Mostmár jó. :D

All times are GMT +1. The time now is 11:49.