Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Esküdtszék (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2886)

Taky 03-31-2008 14:27

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 167727)
Vagyis pontosan ki szeretnéd tapogatni a határokat, hogy meddig mehetsz el a csalással, mi az, ami már csalás ugyan, és amivel jogtalan előnyt szerzel másokkal szemben, de még nem jelent áthelyezést? Ööö, ezt is megértem, hogy sokan akarnák, és értelemszerűen ilyen aztán PLÁNE nem lesz. :)

Szóval van olyan csalás ami megengedett? :D ( előbb-utóbb kihúzom a gyufát.... :p )

Ati 03-31-2008 14:30

Quote:

Originally Posted by Taky (Post 167733)
nem minden stratéga tud irodalmi módon fogalmazni, és ez nem is várható el.

Dehogynem várható el. Sőt, minden résztvevőtől el is várjuk.

A Hódítónak nem célja, hogy szentségelő KisPistike és bandája rezidens otthonává váljon. Aki nem tud normálisan viselkedni, annak rengeteg más játék van a neten, ahol az ilyen stílust elnézik nekik. A Hódítóban az olyan emberek, akik nem tudnak kultúráltan viselkedni, nem hosszúéletűek.

Robin 03-31-2008 14:37

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 167735)
Dehogynem várható el. Sőt, minden résztvevőtől el is várjuk.

A Hódítónak nem célja, hogy szentségelő KisPistike és bandája rezidens otthonává váljon. Aki nem tud normálisan viselkedni, annak rengeteg más játék van a neten, ahol az ilyen stílust elnézik nekik. A Hódítóban az olyan emberek, akik nem tudnak kultúráltan viselkedni, nem hosszúéletűek.

És ez teljesen jó így ahogy van...

Taky 03-31-2008 14:43

Najó, meggyőztetek :D

Megyek is, nyitok egy új topicot, mert ötletem azért még van :D

Zoli 03-31-2008 14:49

Kíváncsian várjuk ;)

Pali papa 03-31-2008 14:52

Jaja!
Várjuk már...
:):):)

Taky 03-31-2008 15:03

Najó még csak annyit, ha azt írom:

"Szenveggy beteljesűt Ödipusz-komplexusban!"

ezért jár kitiltás? :D

Ati 03-31-2008 15:06

Quote:

Originally Posted by Taky (Post 167742)
Najó még csak annyit, ha azt írom:

"Szenveggy beteljesűt Ödipusz-komplexusban!"

ezért jár kitiltás? :D

Miért akarsz mindenáron a játék keretein túllépni, és a valós életet belekeverni? Ez egy JÁTÉK! Meg szoktad fenyegetni a sakkpartnereidet, amikor leütik az egyik futódat?

Taky 03-31-2008 15:24

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 167743)
Miért akarsz mindenáron a játék keretein túllépni, és a valós életet belekeverni? Ez egy JÁTÉK! Meg szoktad fenyegetni a sakkpartnereidet, amikor leütik az egyik futódat?

Elég a nézésem! :D

A viccet félretéve, nem én szoktam aljaskodni. És nem az bosszant fel, ha valaki szemtől-szembe jobb nálam, hanem ha sunyin benyalja magát, aztán hátbaszúr. És ezer ilyen van, biztos vagyok benne, hogy nem csak velem történik ilyen. Na ilyenkor kell az a bizonyos önmérséklet, ami sokaknál egyszer csak elfogy és innen csak ismételni tudom önmagam...

Ati 03-31-2008 15:28

Quote:

Originally Posted by Taky (Post 167749)
A viccet félretéve, nem én szoktam aljaskodni. És nem az bosszant fel, ha valaki szemtől-szembe jobb nálam, hanem ha sunyin benyalja magát, aztán hátbaszúr. És ezer ilyen van, biztos vagyok benne, hogy nem csak velem történik ilyen. Na ilyenkor kell az a bizonyos önmérséklet, ami sokaknál egyszer csak elfogy és innen csak ismételni tudom önmagam...

Van ilyen, ezt aláírom. Nem is ritka.

De odáig azért ne jussunk ismét el, hogy valaki azzal fenyegeti a játékostársát, hogy felgyújtja az éttermét (valós példa), esetleg nyomozásba kezd, hogy hol lakik, és naponta hivogatja telefonon a gyerekeit azzal, hogy meg fognak halni.

All times are GMT +1. The time now is 06:36.