![]() |
Quote:
Szerintem kedves állat:) |
Ha a malac érdekeit tartjuk szemmel akkor ketrec, aminek az oldalain 25 cm magasságú csiszolt szélű üveglap van rögzívte.
Büdös :P A terrárium is megfelel ha nincs más, de... :]] |
Quote:
Egyedül is lehet tartani, de akkor gyakran ki kell venni, met társas állat. Him és nöstény együtt tartásából természetesen születnek kis malacok, de sose okozott problémát ( valamelyik állatkereskedő szivesen megvette őket) |
Látom sokkal inkább szakértője vagy a témának mint én :P el is hagyom a terepet.
|
Quote:
amugy nekem is volt malacom. néha a lakásban is el volt engedve, csak vigyázni kellett hogy a szekrények mögé ne másszon be, mert tolatni nem tud, és az elektromos vezetékektől is óvni kellett. ja és visítani a miénk akkor visított mikor a hűtőben turkáltunk (mert onnan kapta a répát), éhes volt, vagy nem tetszett neki vmi. a miénk okos is volt és a panelház udvarában elengedtünk, nem ment el pedig megtehette volna, és mikor elege lett a kintlevésből akkor elkezdett visítani de baromi hangosan :D a többi lakó nem is nagyon szerette:D vizes kaját azért nem szabad neki adni mert felpuffad és meghal. Kell neki venni, ilyen rágcsáló cuccot, hogy a fogait koptassa, mert ha nem teszi akkor is megdöglik. kb negyedévente eccer el kell vinni orvoshoz, hogy a fogait, és a malac állapotát megvizsgálja. Létezik olyan hogy kopsz tengericoca de azt senkinek nem ajánlom, mert iszonyat proplémás, és kb alig lehet úgy tartani hogy ne haljon meg. mert ha 20° van a lakásban akkor megfázik ha 22 akkor meg megsül, szal ennyi. Ha bármi kérdés van, arra én is szívesen válaszolok :) |
Quote:
Nehogy már lelépj:) Épp kezdtek meggyőzni róla, hogy mégse legyen tengerimalac:D:D |
Nekem is volt tengteri cucum :)
aranyos kedves kis állatka, a dögönyözést is jól viseli nem harap. Etetni se tudod elfelejteni mert raplit csap. :) Mindenképp adj neki C-vitaminban gazdag kaját is /a mienk imádta a zöldpaprikát:)/ mert számára ugyanolyan fontos mint nekünk, a többi állat simán elvan nélküle. Jah és a hörivel ellenzétben nappal van fent, és télen nemhibernálja magát. A körmét időnként vágni kell, és jól úszik is. Imádott pancsizni :) Jah és csak olyan kaját eszik meg amit kicsiként is kapott szal érdemes megkérdezni mikor veszitek hogy mivel etették. |
Quote:
|
Quote:
És büdös. :P :D :D |
Quote:
Goldy a tengerimalac kevéssé sem kedveli a vizet!!! Nem attól tengeri hogy megúsztatjuk, hanem attól hogy kukoricát (is) eszik :ĐĐĐ |
All times are GMT +1. The time now is 20:55. |