Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   VIP-el valaki elektron kártyával? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2870)

Deni 03-28-2008 12:11

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 167211)
Miért nem sikerül? Úgy értem: mi a jelenség?

ömm.. úgy néz ki sikerül.. legalábbis a bankkártyámról a 400Ft-ot már leszedte, csak még kód nincs meg, ami kell.. :)

az igazat megvallva az zavart össze, h a paypal honlapja szerint továbbra is csak VISA, Mastercard, AmEx és Discovery az amivel fizetni lehet.. vagy jó szokásomhoz híven nem olvastam el rendesen..

Ati 03-28-2008 12:20

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 167213)
ömm.. úgy néz ki sikerül.. legalábbis a bankkártyámról a 400Ft-ot már leszedte, csak még kód nincs meg, ami kell.. :)

Már az elején kéri ezt? Hmm, azt hiszem beszigorítottak. :) Ami mondjuk nem is baj, mert így legalább mindenki csak a saját kártyáját használja tényleg. A PayPal-t használók körében sokkal alacsonyabb a visszaélések száma.

Ha ez az "Expanded use"-hoz kell, akkor a kód már az sms-ben is bennevan (ha onnan tudod, hogy valamivel megterhelték a kártyát), vagy netbankban látszik a tranzakció megjegyzéseként.

Ati 03-28-2008 12:22

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 167213)
az igazat megvallva az zavart össze, h a paypal honlapja szerint továbbra is csak VISA, Mastercard, AmEx és Discovery az amivel fizetni lehet.. vagy jó szokásomhoz híven nem olvastam el rendesen..

Ez igaz is, csak mára az electron egy kicsit kezd összefolyni a dombornyomottal. Ma már rengeteg helyen dobálnak utánad kártyákat, ami ennek vagy annak felel meg.

Deni 03-28-2008 12:28

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 167214)
Már az elején kéri ezt? Hmm, azt hiszem beszigorítottak. :) Ami mondjuk nem is baj, mert így legalább mindenki csak a saját kártyáját használja tényleg. A PayPal-t használók körében sokkal alacsonyabb a visszaélések száma.

Ha ez az "Expanded use"-hoz kell, akkor a kód már az sms-ben is bennevan (ha onnan tudod, hogy valamivel megterhelték a kártyát), vagy netbankban látszik a tranzakció megjegyzéseként.

netbankon néztem meg, ott még csak annyi van, hogy függő tétel.. de az nem látszik, h konkrétan mi az.. pedig próbáltam kideríteni, hogy meg legyen a kód :) sms-t meg asszem csak akkor kapok, ha már lekerült a bankszámlámról az összeg.. nembaj, hétfőig ráérek :rolleyes:

Deni 04-15-2008 15:34

noh kicsit tovább tartott, mint gondoltam, mert kicsit több mint 1hetet vett igénybe, mire megszereztem a kódot.. de jelentem alásan, tényleg megy a paypal visa electron kártyával, tehát akkor yuppppijéééééé :cool:

Ati 04-15-2008 15:40

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 169936)
noh kicsit tovább tartott, mint gondoltam, mert kicsit több mint 1hetet vett igénybe, mire megszereztem a kódot.. de jelentem alásan, tényleg megy a paypal visa electron kártyával, tehát akkor yuppppijéééééé :cool:

Szuper, köszi szépen a visszajelzést. Akkor ezt kihúzom majd a teendők listájáról, miután megtaláltam, hogy melyik témában is igértem ezzel kapcsolatban valamit... :)

Andrew 04-15-2008 15:48

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 169938)
Szuper, köszi szépen a visszajelzést. Akkor ezt kihúzom majd a teendők listájáról, miután megtaláltam, hogy melyik témában is igértem ezzel kapcsolatban valamit... :)

De szép is lenne, ha minden így megoldódna magától :D:D

Ati 04-15-2008 15:53

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 169940)
De szép is lenne, ha minden így megoldódna magától :D:D

Nem magától, amikor anno erről szó volt, akkor még csak WorldPay-en keresztül lehetett bankkártyával fizetni. Akkor az volt a terv, hogy valamelyik magyar bankkal kellene dűlőre jutni, de ez első nekifutásra elég reménytelennek tűnt sajnos. Mindenáron a forint-alapú rendszerekhez ragaszkodtak, ami a 4 nyelvből hármat kilő, mert mit kezd egy amerikai ember azzal, hogy "978 forint"? Azt se tudja, hogy az micsoda... :)

All times are GMT +1. The time now is 14:00.