![]() |
Quote:
Nem érted szerintem amit Ati mondott. Eleve megkapja a többi ori a vipet, aztán róluk átmozgatod a főorira. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ez csúnya dolog... Nem lehetne ebben valami egységesítést összehozni? Nem azáltal, hogy a hódból elvesszük a kedvezményt, hanem hogy megkapják a külhoni verziók is.:) |
Quote:
A-ra küldesz 1 VIP-et, lesz rajta 1. B-re küldesz 1 VIP-et, lesz rajta 1. Összesen elküldtél 2 VIP-et. C kapja ingyen, lesz rajta 1. D kapja ingyen, lesz rajta 1. B-ről átmozgatod A-ra, lesz rajta 2. C-ről átmozgatod A-ra, lesz rajta 3. D-ről átmozgatod A-ra, lesz rajta 4. Elküldtél 2 sms-t (vagy mást), és lett duplaannyi VIP köröd, mint másnak. Tudom, hogy ez nagyon megérné, de ez nem fair. |
Quote:
Te meg majd gondolom a Cuceritorból akarsz vizsgázni?:) |
Quote:
|
Quote:
Egyszer már sajátként is felvetettem de csak egy csoportfórumon :] Akkor nem ment tovább az ügy, mint ahogy Ati hozzászólásából következtetve most sem fog :[ :]] Igen, további országok is kapják, csak éppen értelemszerűen gyorsabban kopik a gyors csoportban lévő országról, a lassú csoportban lévőről meg kevésbé. Igy aztán bizonyos országokon iszonyatosan felhalmozódik, amivel aztán nem nagyon tud mit kezdeni a tulajdonos :] |
Quote:
Ha mindenáron apasztani szeretné a VIP körei számát,akkor decemberben a sorszámlicit alkalmával megteheti :) |
Ok, engem máris meggyőztetek, ez így valóban nem fair, nem gondoltam végig eléggé, bocsi :]]
|
All times are GMT +1. The time now is 00:08. |