Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   alsóbb szinteken szövetség vezérének cseréje (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2858)

Grabi 03-22-2008 13:25

megmarad a szövi újrázáskor? akkor én is rosszul tudtam.

igazából a fenti probléma (amennyiben tényleg valós) xepi ötlete is teljesen jó.

Ati 03-22-2008 13:26

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 166390)
És azt nem lehetne megoldani, hogy a vezér kilépésekor (törlés, anarch, fellépés) az egyik szövitag automatikusan vezéri státuszt kapjon? (random)

Szerintem ez sokkal igazságtalanabb lenne, mintha megbeszélik, és összeállnak az új felállás szerint, olyan formában, ahogyan azt ők tényleg szeretnék. Ha random, és nem tetszik, akkor eleve 24 kör a bontás.

Grabi 03-22-2008 13:29

alapesetben ott kezdődik a dolog ati, hogy a vezérségnek igazából semmi jelentősége, ezért lényegtelen h ki a vezér.

Ati 03-22-2008 13:37

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 166393)
alapesetben ott kezdődik a dolog ati, hogy a vezérségnek igazából semmi jelentősége, ezért lényegtelen h ki a vezér.

Ezzel teljesen nem tudok egyetérteni. Tény, hogy nincsen szövetségi támadás, ahol a vezér döntése a lényeges, de különösem ilyenkor, amikor egy fővel kevesebb lesz a szövetségben, lényeges, hogy ki vehet be új tagot. Szintén lényeges, hogy az lesz-e esetleg a szövivezér, aki a leginaktívabb a szövetségben, és a többiek épp azon gondolkoztak, hogy kiteszik.

Funkcionálisan nincs akkora szerepe, mint az 1/A-ban, de ilyen esetekben szerintem egyáltalán nem mindegy, hogy ki a vezér.

Grabi 03-22-2008 13:41

szerintem már többször megbeszéltük, hogy a hódító egy csapatjáték. a csapatjáték formái alsóbb szinten a 4 tagú szövetségek. mivel ezek csapatként funkcionálnak együtt döntenek. nyílván kell egy vezér, akiben van egy alapvető motiváló és döntéstechnikai tehetség, de ő is a négyes csapata érdekeit nézi. és mivel mind a négy a négy érdekét nézi, ezért visszajutunk oda, hogy szinte mindegy ki a vezér.

a téma azonban nem ez. hanem, hogy a fentebb említett eseménykor automatikusan/választhatóan legyen-e egyáltalán másik vezér.

azt viszont kérlek nézd meg, hogy újrázáskor megmarad-e a szövetség vagy sem.

Ati 03-22-2008 13:49

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 166395)
azt viszont kérlek nézd meg, hogy újrázáskor megmarad-e a szövetség vagy sem.

Meg kell maradnia. Ha nem marad meg, akkor szóljatok, mert az hiba.

Cyby_ 03-22-2008 14:10

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 166396)
Meg kell maradnia. Ha nem marad meg, akkor szóljatok, mert az hiba.

Nem vagyok benne 100%ig biztos,d emikor a mi vezérünk is resetelt egyszer akkor bomlott aszövi emléeim szerint d eha legközelebb lesz ilyne akkor irunk.
De a karavánja elért hozzám:p

Ati 03-22-2008 14:27

Quote:

Originally Posted by Cyby_ (Post 166406)
Nem vagyok benne 100%ig biztos,d emikor a mi vezérünk is resetelt egyszer akkor bomlott aszövi emléeim szerint d eha legközelebb lesz ilyne akkor irunk.
De a karavánja elért hozzám:p

Kérdés, hogy ez mikor volt. Régen bomlott, de pár hónapja már megmarad ilyenkor a szövetség.

Cyby_ 03-22-2008 14:31

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 166413)
Kérdés, hogy ez mikor volt. Régen bomlott, de pár hónapja már megmarad ilyenkor a szövetség.

hát ez decemberbe volt,még akkor voltam sztem Bbe utoljára kb

Synkel 03-22-2008 17:29

Régebben tutira bomlott a szövi újrázáskor. Majd Grabi most nemsokára leteszteli, és ha nem bomlik, akkor szerintem semmi gond nincs vele, maradhat így ahogy van.

All times are GMT +1. The time now is 02:11.